3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice rozhodly třemi góly v první půli


Branky


0

Rosice dvěma rychlými góly šly do vedení. To pojistily v závěru první půle. Ve druhém dějství už si výhru pohlídaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan měl vskutku snový start do zápasu. Už v 6. minutě si po přímém kopu zahrávaném z vlastní půlky dokázal zpracovat míč Malata. Ten si na hranici šestnáctky narazil s Černým a střelou k tyči pokořil hostujícího brankáře Čermáka - 1:0. Za pět minut po pěkné kombinační akci, našel Vítámvás Malatu, který si míč navedl na střed a nekompromisně uklidil míč k tyči - 2:0. Rosice pak polevily v nasazeném tempu a pouze kontrolovaly hru. Po dvaceti minutách se dostali ke slovu i hosté, ale hlavička Hanouska mířila jen těsně mimo tři tyče. V 27. minutě slabá hlavička hostujícího Píchy opět mířila vedle. Ve 30. minutě málem udeřilo potřetí, ale střela Kršáka mířila jen těsně nad. Lépe se Kršákovi vedlo pět minut před odchodem do kabin, když souboj Malaty s hostujícím brankářem Čermákem využil k tomu, aby zasunul míč do opuštěné klece - 3:0. 

 

Po přestávce úroveň hry opadla a fanoušci moc fotbalové krásy na hřišti neviděli. V 55. minutě se dostali do nadějného zakončení hosté z Pelhřimova, ale Rážek míč skluzem uklízel těsně mimo tři tyče. V 59. minutě dalekonosnou střelu Kmocha jen s námahou Zádrapa vytěsnil mimo tři tyče. O minutu později domácí Malata se uvolnil, ale jeho kličku vystihl Čermák a míč skončil v zázemí. Pak se už zápas dohrával a Rosice si připsaly další výhru.



Ohlasy k zápasu



FK Maraton Pelhřimov
Martin Moravec (trenér, zdarsky.denik.cz): Neodehráli jsme špatné utkání, ale v úvodu jsme dostali dva góly, které naše šance na bodový zisk prakticky zmrazily.Šance jsme si vytvořili, ale naše zakončení je bohužel momentálně hodně špatné.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] , J. Černý [-] (77. D. Hibš [-] ) , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] (59. J. Foral [-] ) , M. Kršák [-] (59. V. Kratochvíl [-] ) , J. Vítámvás [-]

FK Maraton Pelhřimov
P. Čermák [-] - V. Vacek [-] , O. Sládok [-] , D. Čížek [-] , J. Homolka [-] - J. Hanousek [-] , A. Ryšavý [-] (46. J. Kmoch [-] ) , D. Poul [-] , V. Poul [-] (46. D. Rážek [-] ) , F. Bartoň [-] (79. J. Chadim [-] ) - T. Pícha [-]

ŽK: 68. J. Havlásek , 82. P. Malata - 31. D. Čížek , 74. D. Rážek .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Svoboda Radek - KONDLER Petr, HEGER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.