1:2
(0:1)
42. D. Kraut (p.)
52. T. Dostál
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2017 17:00

30.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týmy si prohodily postavení v tabulce


Branky


55. M. Kriegsmann - 42. D. Kraut (p.) , 52. T. Dostál
0

Třetí se čtvrtým týmem tabulky sliboval dobrou podívanou. Úspěšnější v tomto souboji byli nakonec hosté, kteří se dostali do dvoubrankového vedení na které dokázali domácí reagovat pouze jednou brankou. Tímto výsledkem si oba týmy pořadí v tabulce prohodili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

hosté se dostali do vedení gólem do šatny

Dominik Kraut proměnil pokutový kop nařízený tři minuty před poločasovou přestávkou a poslal Hlučín do vedení 0:1.

Rychlé odskočení a následné snížení

Sedm minut po příchodu z kabin zvýšil náskok hostí Dostál. Dvoubrankové vedení vydrželo pouhé tři minuty. V 55. minutě totiž snížil na konečných 1:2 Kriegsmann.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal - trenér FC Velké Meziříčí: Krásné vyrovnané utkání. Bohužel hrubě ovlivněné prvním asistentem rozhodčího, který vymyslel nesmyslnou penaltu. Hlavní rozhodčí to pak kompenzoval a tak už to ani na hřišti nestálo za nic. Musím pochválit kluky, jak to odmakali. Dlouho jsem je tak neviděl.

FC Hlučín
Milan Valachovič - trenér FC Hlučín: Bylo to těžké utkání. Bylo vidět, že se potkávají dvě kvalitní mužstva, třetí se čtvrtým týmem tabulky. My jsme se týden připravovali na hru Velkého Meziříčí, věděli jsme o jejich silných stránkách a zvládli jsme to velice dobře. Mohli jsme jít i do většího vedení. Kraut zasekl ve vápně míč a trefil spojnici.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , M. Kriegsmann [-] , J. Šimáček [-]

FC Hlučín
D. Hampel [-] - P. Galvas [-] , R. Štefek [-] , J. Mac [-] , P. Žižka [-] , V. Heinik [-] - T. Dostál [-] (87. R. Holiš [-] ) , M. Lukáš [-] (90. P. Malík [-] ) , M. Foltyn [-] , J. Málek [-] (78. K. Hudeczek [-] ) - D. Kraut [-] -

ŽK: 39. R. Šuta , 41. J. Krejčí , 66. P. Mezlík , 71. P. Dolejš , 73. E. Smejkal , 90. R. Demeter - 33. R. Štefek , 45. T. Dostál , 75. J. Mac , 81. D. Kraut , 90. D. Hampel .
Počet diváků: 335. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - BUREŠ Jakub, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.