Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2017 17:00

30.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Frustrace domácích


Branky


0

Když šli domácí v prvním poločase do vedení, asi nikdo nečekal, že zápas skončí tak, jak skončil. Do poločasu vyrovnal Matoušek, ale největší šok přišel mezi 80. a 88. minutou. To hosté vsítili hned čtyři góly. A zvítězili vysoko 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V desáté minutě skončila dobře rozehraná standardka těsně nad bránou Chytila. Ve 20 minutě Oulehlovu střelu ze strany vyrazil Kofroň, ale Ondřejka míč nedokázal uklidit do brány. Ve 24. minuty dal Pospíšil z ničeho nic s přispěním Maatuška úvodní branku. V poslední minutě gólem do šatny vyrovnal bývalý hráč Hulína Matoušek.

Šílený konec

Šest minut po začátku nebezpečnou hlvičku chytil Kofroň. V 57.minutě Dvořáček z 20 metrů přestřelil bránu. V 68 minutě se z pravé strany trefil další bývalý hráč Hulína Krhut. Po dvou minutách domácí srovnali. Ale pomezní rozhodčí zvedl praporek nad hlavu a gól nebyl uznán. Na stadionu vzplály emoce. Ty vyvrcholily o pět minut později, kdy dostal druhou žlutou kartu Ondřejka. V 80.minutě hosté poprvé využili přesilovku a gól dal Michna. O tři minuty později se podruhé trefil Matoušek, tentokrát z penalty. O další tři minuty později rozjel na pravé straně akci Silný a přihrál osamocenému Kovářovi a ten vstřelil pátou branku utkání. Tečku v tomto souboji udělal Silný, když v 88.minutě z pravé strany obešel Chytila a stanovil konečné skóre.



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřích Lehkoživ - trenér SK Spartak Hulín: Nemám ani chuť utkání hodnotit. To co předvedli rozhodčí, bylo hrozné. Hrubě ovlivnili utkání a nemám chuť do fotbalu. Doufám, že už sem takoví nepřijedou. Musím nachystat kluky na sobotu, protože konec utkání už byla jen frustrace.




Sestavy


SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - M. Malenovský [-] , J. Kovář [-] , T. Pospíšil [-] , J. Zlámal [-] , M. Šrom [-] (84. R. Goldemund [-] ) , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] , J. Oulehla [-] (66. M. Minář [-] ) , M. Vyskočil [-] , V. Ondřejka [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , R. Budín [-] , T. Matoušek [-] , D. Šmerda [-] , V. Látal [-] - T. Strašák [-] (86. D. Pavelka [-] ) , D. Krhut [-] (76. L. Michna [-] ) , M. Cupák [-] - M. Neubert [-] (61. M. Kovář [-] ) , J. Silný [-]

ŽK: 20. V. Ondřejka , 37. T. Pospíšil , 55. M. Vyskočil , 71. M. Šrom , 71. R. Číhal - 53. T. Matoušek , 63. J. Silný , 70. M. Kovář . ČK: 76. V. Ondřejka .
Počet diváků: 564. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - KOZUBÍK Jiří, KOLÁČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.