4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2017 16:30

29.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlín propadl v Petřkovicích a sestupuje


Branky


0

Hodně špatný výkon podle trenéra předvedli fotbalisté Zlína na půdě Petřkovic a prohráli 4:0. Zlín sestupuje z MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný nástup hostů

Ve 14.minutě šli domácí do vedení. Centr z pravé strany do předbrankového prostoru zužitkoval Václavík. Po rohovém kopu ve 33.minutě zachránila hostujícího brankáře Dostála tyč. Ve 36.minutě mohl srovnat Blanař, jeho střelu ale Chvěja konečky prstů vyrazil. Ve 37.minutě auloval ve vlastním vápně brankář Dostál viděl žlutou kartu a je nařízena penalta pro domácí. K té se postavil Václavík a poslal brankáře na druhou stranu nechytatelnou střelou do horní poloviny brány a přidal svůj druhý gól v utkání. Ve 40.minutě byl blízko hattricku, ale tentokrát jeho střelu vychytal Dostál. Další šanci měl o minutu později Hrdlička, ale ani on ji neproměnil.

Pokračovalo se ve stejném duchu, jako v prvním poločase.

V 63.minutě vyrazil Dostál dobrou střelu jednoho z domácích. Po rychlém protiútoku o tři minuty později už ale Dostál zasáhnout nedokázal, překonal jej Neumann. V 77.minutě táhl jeden z domácích brejk po pravé straně a narýsoval krásnou přihrávku mezi stopery na Václavíka, který si míč zasekl za patou a přízemní střelou na zadní tyč podél brankáře Dostála završil jak konečné skóre na 4:0, tak hattrick.



Ohlasy k zápasu



FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC FASTAV Zlín B: Tak trapně mi snad ještě nebylo. To co jsme předvedli, to nemělo s fotbalem nic společného. Ikdyž musím ocenit taktický přístup soupeře, tak my jsme mu vítězství darovali na zlatém podnose. Do 20.minuty bych nejraději vystřídal celou obrano, protože to byl průchoďák. A do 40.minuty 90 procent mužstva. Jsem hrozně zklamaný z přístupu, kvality i nasazení. Dnes jsme snad nedali dvě přesné přihrávky, někteří hráči jakoby měli dres soupeře.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
F. Chvěja [-] - D. Špavelko [-] , Z. Staněk [-] , M. Václavík [-] , F. Drozd [-] , V. Polášek [-] , M. Neumann [-] (76. O. Urbančik [-] ) , R. Baranek [-] (81. J. Ptáček [-] ) , D. Levčík [-] , A. Hrdlička [-] , L. Švancer [-] (73. M. Halaška [-] )

FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - M. Mlýnek [-] (68. J. Stuchlík [-] ) , D. Venený [-] , M. Vašulka [-] , Š. Chwaszcz [-] , V. Mlýnek [-] (80. M. Pavlíček [-] ) , J. Žůrek [-] , M. Blanař [-] (72. D. Petřík [-] ) , M. Nečas [-] , A. Tkadlec [-] , R. Michálek [-]

ŽK: 51. M. Václavík - 34. J. Dostál , 81. J. Stuchlík .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - KOSTELNÍK Tomáš, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.