1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Blansko porazilo Sigmu a přihrálo tak jistotu titulu do Uničova!


Branky


0

Blansko již je jistým sestupujícím, ale vyšláplo si na olomouckou Sigmu. K vítězství jim stačila jedna branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující branka

V 11.minutě centroval Koláček na Chloupka a jeho střelu na zadní tyči vyrazil hostující brankář. Ve 26. minutě po rohovém kopu hlavičkoval Hanuš a míč do sítě dotlačil Stehlík. Ve 33.minutě prošel do vápna Chloupek a po jeho přihrávce pálil Kučera, míč se následně dostal ke Kolaříkovi a ten bránu z výhodné pozice přestřelil. Ve 38.miutě vypíchl Chloupek míč hostujícímu brankáři a následně trefil tyč odkryté brány.

V 69.minutě vyrazil prudkou střelu Habusty Floder. V 75.minutě vyslal do šance Stehlík Minxe, ten zasekl, ale následně jej vychytal hostující gólman. V 78.minutě hlavičkoval po centru Kučery Stehlík do tyče.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér FK Blansko: Když někdy trenér řekne, že je na své mužstvo hrdý, tak to je tento případ. Neměli jsme úplně jednoduchý tréninkový týden a několik hráčů šlo do zápasu se zdravotními problémy, ale i tak odevzdali v utkání maximum. Dařilo se nám rychle přepínat do defenzívy a Sigma vlastně po celý zápas hrála do plných. Na druhou stranu jsme si vytvořili tolik šancí, že výsledek 1:0 je pro hosty lichotivý. Už první poločas mohl a měl o osudu zápasu rozhodnout. Nastřelili jsme dvě tyče a co nedal třeba Štěpán Kolařík nebo Luba Chloupek, to bylo trestuhodné. Ve druhé půli už to bylo i o vůli, ale i tak jsme měli další šance rozhodnout. Škoda, že Laďa Hanuš trefil z přímého kopu z 30 metrů jen tyč, jinak to byl gól do televize. Ve vysokém tempu jsme vydrželi až do konce a dotáhli zápas k vítězství. Překvapivému, ale podle mě zcela zaslouženému.

SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér SK Sigma Olomouc B: Začali jsme solidně, ale potom jsme při standardce neuhlídali hráče osobně a inkasovali jsme. Soupeř hrál z bloku a my jsme si s tím nemohli poradit. Chyběl nám tam nějaký hráč, který by tam udělal něco navíc. Navíc jsme dělali chyby v obraně.



Sestavy


FK Blansko
J. Floder [-] - S. Píšek [-] , L. Hanuš [-] , J. Šplíchal [-] , L. Koláček [-] - J. Kučera [-] , L. Chloupek [-] (87. T. Feik [-] ) , J. Kratochvíl [-] , D. Duda [-] (34. J. Minx [-] ) , Š. Kolařík [-] (90. D. Šmerda [-] ) - J. Stehlík [-]

SK Sigma Olomouc B
D. Gröger [-] - M. Surzyn [-] , J. Kotouč [-] , L. Neuer [-] , O. Seibert [-] - J. Habusta [-] , F. Richter [-] (84. J. Kiška [-] ) , R. Látal [-] , R. Bala [-] (56. P. Voleský [-] ) , E. Antwi [-] - J. Yunis [-] (69. L. Vychodil [-] )

ŽK: 70. L. Neuer , 85. J. Kotouč .
Počet diváků: 212. Rozhodčí: ZAORAL Vít - POSPÍŠIL Pavel, GLOSER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.