0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín doma podruhé za sebou ztratil


Branky


0

Po remíze s Petřkovicemi přišla pro fotbalisty Hlučína domácí porážka 0:2 s Hulínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky

Ve 22.minutě treil hlavou po centru Málka břevo Kraut. Ve 26.minutě napřáhl Šrom a střelou na zadní tyč, po které se Hampel pouze ohlédl, poslal Hulín do vedení. Ve 40.minutě dlouhý nákop našel Šroma, který nahrával pod sebe na Ondřejku a ten zvýšil vedení.

Udržení vedení

V 57.minutě byl ve stoprocentní šanci Šrom. Hampel ale jeho pokus vyrazil na roh. Šest minut před koncem mohl dát domácím naději Kraut, který vystřelil a následně Málek, který trestuhodně přestřelil vyražený míč. Hulín tak vedení udržel a odváží si tři body za vítězství 2:0.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Milan Valachovič - trenér FC Hlučín: Ze začátku jsme dobře kombinovali, vytvořili jsme si šanci, když Kraut trefil břevno. Pak jsme ale udělali dvě chyby, po kterých jsme inkasovali. Myslím si, že zasloužené vítězství hostů. Vyzdvihl bych Michala Šroma.

SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér SK Spartak Hulín: Povedené utkání z naší strany, hráli jsme organizovaně ze zabezpečené obrany a soupeře jsme do ičeho nepouštěli. Hráli jsme na brejkové situace, které se nám vydařily. Myslím, že to bylo zasloužené vítězství. Byl to dobrý týmový výkon.



Sestavy


FC Hlučín
D. Hampel [-] - R. Štefek [-] (57. J. Massaniec [-] ) , J. Mac [-] (77. M. Krejčí [-] ) , V. Heinik [-] , P. Žižka [-] - M. Foltyn [-] , T. Dostál [-] , J. Málek [-] - D. Kraut [-] - P. Galvas [-] (67. K. Hudeczek [-] ) , K. Jančík [-]

SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - J. Kovář [-] , M. Malenovský [-] , T. Pospíšil [-] (65. J. Oulehla [-] ) , R. Číhal [-] , M. Dvořáček [-] (89. R. Goldemund [-] ) , M. Šrom [-] (82. M. Minář [-] ) , J. Laciga [-] , J. Zlámal [-] , V. Ondřejka [-] , V. Barcuch [-]

ŽK: 37. P. Galvas , 40. P. Žižka , 80. J. Málek - 32. J. Zlámal , 37. M. Dvořáček .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Popelák Luboš - LÍKAŘ Petr, HLUBINKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.