3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hulín konečně vyhrál


Branky


0

Po třech porážkách a jedné remíze si Hulín připsal tři body proti poslednímu Blansku, to je tak nadále beznadějně poslední. Ztrácí na předposlední Líšeň pět bodů, ta má navíc utkání k dobru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku za výhrou

Hned v první minutě se prosadil nový muž v sestavě Minář po centru hlavičkou. V desáté minutě dostal Šrom krásnou přihrávku a nedal Floderovi šanci. Domácí tak hodně brzo získali klid na kopačky. Ve 20. minutě prošel Oulehla středem hřiště, nakonec z toho byl jen roh. Ve 31.minutě přidal Šrom svoji druhou branku a bylo to již 3:0. V poslední minutě první půle protáhli hosté střelou Chytila.

Dohrávání utkání

Ve druhém poločase se utkání už jen dohrávalo a bylo to spíše o náznacích šancí, které měl hostující Minx, kterého zastavil Číhal. Na druhé straně Pospíšil, ale u míče byl dříve Floder a šanci mu také zhatil.



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřích Lehkoživ - trenér SK Spartak Hulín: Vstoupili jsme dobře do utkání. Rozhodlo, že jsme byli v prvním poločase jednoznačně lepší a vedli jsme už 3:0. Šlo o dobrý výkon celého týmu, Ve druhém utkání jsme polevili a utkání se pouze dohrávalo. Ocenil bych Michala Šroma, který se dvakrát prosadil.

FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér FK Blasnko: Hulín měsíc nevyhrál, tak bylo jasné, že to bude chtít protrhnout s námi a kluky jsem připravoval na vstup do zápasu. Stejně jako před týdnem, kdy to tam napadalo nám, tak teď se to otočilo a z prvních dvou střel na bránu to bylo v 10.minutě 2:0. Najednou jsme hráli proti Realu Madrid, domácích bylo plné hřiště a my jsme se z té facky dlouho vzpamatovávali. Nemá cenu se vymlouvat na změny v sestavě, prostě jsme doplatili na špatnou koncentraci v úvodu zápasu a velkou nekvalitu při dohrávání situací po zisku míče. Celý první poločas byl hodně špatný. Po změně stran se kluci vrátili k poctivé práci v obranné fázi a i když motivace domácích už nebyla taková, tak jsme mohli a měli zápas zdramatizovat.



Sestavy


SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - V. Ondřejka [-] (68. M. Dvořáček [-] ) , J. Kovář [-] , M. Minář [-] (64. T. Pospíšil [-] ) , V. Barcuch [-] , J. Zlámal [-] , J. Oulehla [-] (78. R. Goldemund [-] ) , M. Malenovský [-] , M. Šrom [-] , J. Laciga [-] , R. Číhal [-]

FK Blansko
J. Floder [-] - L. Hanuš [-] , J. Šplíchal [-] , S. Píšek [-] , L. Koláček [-] - J. Minx [-] (81. T. Feik [-] ) , J. Kučera [-] , L. Chloupek [-] (89. T. Gregor [-] ) , J. Kratochvíl [-] (85. D. Hanák [-] ) , D. Duda [-] - J. Stehlík [-]

Počet diváků: 93. Rozhodčí: Kubica Martin - LAKOMÝ Lukáš, KONDLER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.