2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 10:15

26.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sigma udržela teoretickou šanci


Branky


0

Vítězstvím 2:0 na Velkým Meziříčím se Sigma Olomouc udržela v boji o prvenství v MSFL. O tom, jstli se její šance zvýší nebo sníží rozhodne nedělní utkání Uničova na Slovácku a poté dohrávka Hlučín : Petřkovice. Velké Meziříčí bude naopak bojovat v posledních třech kolech o udržení v top5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl první poločas

O první šanci se postaral v páté minutě hostující kapitán Krejčí, jeho tečovaná střela skončila těsně vedle. V 11.minutě šli domácí do vedení. První výraznější akce Sigmy a po přihrávce Yunise se k tyči trefil Ambrozek. Ve 30.minutě to bylo již o dvě branky. Střelu z voleje Látala tečoval Yunis a brankář Kruba byl bez šance.

Pojistka nepřišla

V 53. minutě mohlo být definitivně rozhodnuto. Střelu Látala z malého vápna brankář Kruba zlikvidoval. Dvě minuty po nástupu na hřiště se dostal Danis k míči a po rychlém průniku vystřelil a tečovaný míč Kriegsmannem těsně minul bránu. V 87.minutě Danis znovu pronikl hostující obranou, ale jeho střela mířila těsně vedle. Sigma se tak třetí branky nedočkala, ale i přesto zvítězila 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér SK Sigma Olomouc B: Soupeř v nás vzbuzoval respekt, protože jsme tam prohráli 5:1. Pro nás bylo dobře že nehrál Simr, ale celé utkání byli nebezpeční Dolejš a Demeter na křídlech. Udělalo mi radost, že kluci dokázali konkurovat soupeři v osobních soubojí, protože to bývá náš problém. Škoda, že jsme ve 2.poločase nepřidali další branky. Šance měl Surzyn, Látal, Yunis a dvě Danis. Celkově ale můžeme být spokojeni.




Sestavy


SK Sigma Olomouc B
M. Reichl [-] - O. Seibert [-] , J. Kotouč [-] , M. Surzyn [-] - M. Antl [-] (85. F. Richter [-] ) , R. Látal [-] , J. Vichta [-] (69. E. Antwi [-] ) , R. Bala [-] , J. Ambrozek [-] - J. Yunis [-] (80. Š. Danis [-] ) - J. Štěrba [-]

FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - P. Mucha [-] (66. L. Liška [-] ) , R. Demeter [-] , P. Pokorný [-] (83. M. Nevoral [-] ) , J. Krejčí [-] (69. J. Čermák [-] ) , E. Smejkal [-] , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , M. Kriegsmann [-] , J. Šimáček [-]

ŽK: 41. J. Štěrba , 68. J. Kotouč , 76. R. Látal - 29. P. Mucha , 32. E. Smejkal , 54. M. Bouček , 76. P. Pokorný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Denev Alex - HÁJEK Robert, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.