2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 10:15

25.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín se oklepal z domácích nezdarů


Branky


0

Hulín měl po dvou domácích debaklech těžkého soupeře venku. Ve Velkém Meziříčí dokázal uhrát bod za remízu 2:2, když dvakrát v zápase vedl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostí

V 15.minutě se po dlouhé kombinaci k míči v pokutovém území dostal kanonýr Simr, jenomže balón špatně trefil a hosté následně odvrátili míč. Ve 31.minutě dostal Oulehla přihrávku na levou stranu a střelou z úhlu procedil míč za brankáře Krubu.

Vítězný poločas domácích

Ve 47.minutě skončil centr z levé strany na tyči a další dva pokusy zlikvidoval brankář Chytil. V 50. minutě dostal Demeter ideální přihrávku proti noze a střelou k bližší tyči vyrovnal. V 63.minutě si Pavel Simr seběhl na přízemní nahrávku na malé vápno, kanonýr domácích ale ve skluzu netrefil úplně odkrytou branku. V 70.minutě siMichal Šrom na hranici šestnáctky položil bránícího hráče a následnou technickou střelou do levé šibenice poslal Hulín opět do vedení. V 77. minutě se po rohu v pokutovém území nejlépe zorientoval Kriegsmann a přízemní střelou srovnal. V 80. minutě Šuta vystřelil a jeho přízemní střele chybělo jen pár centimetrů.



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér SK Spartak Hulín: Narozdíl od minulého víkendu jsem spokojen s výkonem i s přístupem hráčů. Bod se silným soupeřem bereme.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - R. Demeter [-] , P. Pokorný [-] , J. Krejčí [-] (74. J. Čermák [-] ) , E. Smejkal [-] (76. J. Minařík [-] ) , P. Simr [-] (40. P. Mucha [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , M. Kriegsmann [-] , J. Šimáček [-]

SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - J. Zlámal [-] , M. Malenovský [-] , J. Kovář [-] , J. Oulehla [-] (78. M. Minář [-] ) , R. Číhal [-] , M. Šrom [-] , M. Dvořáček [-] (90. R. Goldemund [-] ) , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] , V. Barcuch [-]

ŽK: 24. E. Smejkal - 57. J. Kovář , 90. L. Chytil .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - PÁRAL Roman, ZAORAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.