0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

24.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měli jsme na víc než jen na bod, myslí si trenér hostí


Branky


0

Čtvrtá remíza Blasnka v řadě. Znamená bod z venku, ale s ohledem na ostatní výsledky se Blansku záchrana vzdálila. Na předposlední Líšeň ztácí pět bodů a na čtrnáctou Holici bodů sedm. Naopak domácí znovu nedokázali zvítězit a pokračují ve výsledkové mizérii. Z posledních šesti utkání si připsali čtyři porážky a dvě remízy a v tabulce se propadli do spodní poloviny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér FK Blasnko: Před zápasem jsme nebyli úplně zdravotně v pořádku, ale všichni hráči do zápasu nastoupili a odpracovali to v rámci možností. Úvodních 20 minut bylo z naší strany velmi dobrých i herně, ale jinak úroveň zápasu byla hodně špatná. Je hrozná škoda, že jsme Vyškov nepotrestali, když nám po vlastních chybách nabídl tolik šancí. Troufám si říct, že jsme k vítězství měli blíž, protože domácí vyloženou šanci neměli.



Sestavy


MFK Vyškov
J. Klimeš [-] - M. Jeřábek [-] (55. M. Žoček [-] ) , J. Hlavica [-] , D. Němeček [-] (46. M. Machálek [-] ) , V. Novotný [-] - R. Nehyba [-] , F. Studený [-] , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] , P. Kirschner [-] - J. Krejčí [-]

FK Blansko
J. Floder [-] - L. Hanuš [-] , L. Koláček [-] , P. Gromský [-] , S. Píšek [-] , J. Šplíchal [-] - J. Kučera [-] , Š. Kolařík [-] (74. J. Kratochvíl [-] ) , D. Duda [-] (65. J. Trtílek [-] ) , L. Chloupek [-] (87. T. Feik [-] ) - J. Stehlík [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Silný Zdeněk - PÁRAL Roman, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.