2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 10:30

22.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zmrtvýchvstání pohřbila penalta v nastavení


Branky


0

Zlín prohrával již 0:2, ale dokázal srovnat. Nakonec však odchzel s prázdnou protože Pospíil proměnil penaltu a Hulín vyhrál 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly hlavou

V 11.minutě si důrazný Šrom naskočil na centr z pravé strany a hlavou jej dostal do brány, 0:1. 24.minuta přinesla navýšení. Tentokrát po centru z levé strany se hlavou prosadil Pospíšil.O dvě minuty později snížil Blanař, který střelou z vápna nedal Voglovi šanci.

Penalta v poslední minutě

Chwaszcz po osmi mnutách druhého poločasu šel sám na brankáře a prosadil se a vyrovnal. V 83.minutě podržel Chytil svůj tým když vychytal v úniku Chwaszcze. V poslední minutě proměnil Pospíšil penaltu a strhl zápas na stranu Hulína.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC FASTAV Zlín B: Doplatili jsme na standardní situace a neproměňování tisíciprocentních šancí. A ikdyž jsme utkání stáhli z 0:2 na 2:2 a měli jsme i možnost jít do vedení 3:2, tak jsme ty šance nedali. Pak rozhodčí odpískal v 90.minutě hodně přísnou penaltu.

SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér SK Spartak Hulín: Bylo to pro nás těžké utkání, sice jsme vedli 2:0, ale domácí dokázali vyrovnat a pak jsme rozhodli z penalty na konci zápasu. Byl to dobrý týmový výkon.



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - M. Mlýnek [-] , M. Vašulka [-] , D. Petřík [-] (81. J. Janků [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , J. Žůrek [-] (87. F. Košák [-] ) , M. Blanař [-] , O. Bačo [-] , A. Tkadlec [-] , D. Hubáček [-] , R. Michálek [-]

SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] (56. L. Chytil [-] ) - J. Kovář [-] , R. Číhal [-] (68. M. Malenovský [-] ) , T. Pospíšil [-] , V. Ondřejka [-] , M. Šrom [-] , J. Laciga [-] , M. Dvořáček [-] , J. Oulehla [-] (85. M. Minář [-] ) , J. Zlámal [-] , V. Barcuch [-]

ŽK: 60. R. Michálek , 77. O. Bačo - 43. V. Barcuch , 65. R. Číhal .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Silný Zdeněk - ZAORAL Vít, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.