1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

20.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí prohra v řadě


Branky


0

Blansko se nemůže pyšnit dobrou formou. Od remízy z domácího utkání proti Mohelnici si tým trenéra Zbořila připsal již třetí porážku a zůstal na předposledním místě tabulky s jednobodvým náskokem na poslední Líšeň a šestibodovou ztrátou na HFK Olomouc. Naopak Třebíč má první body v jarní části sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná šance

První poločas přinesl pouze jednu šanci. Dostal se do ni hostující tým. Konkrétně Chloupek, který se po přihrávce z levé strany ocitl sám před brankářem domácích, ale Staněk střelu mířící do pravého horního rohu chytil.

Dvě minuty a gól

Hosté se ještě nerozkoukali po přestávce a už prohrávali. Ve 47.minutě se po levé straně domácí dostali až k bráně, kde se k míči dostal Dočekal a z malého vápna nedal brankáři šanci. Deset minut před koncem mohl přidat pojistku Bogner, ale jeho rána orazítkovala pouze břevno.



Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér FK Blasnko: Důležitost utkání jednoznačně zastínila kvalitu. Podle mě to byl oboustranně nedívatelný fotbal, domácím se podařilo využít naši chybu hned po změně stran a zaslouženě tedy vyhráli. V první půli to ještě nebyla z naší strany taková hrůza, soupeře jsme přehrávali, ale své šance jsme neproměnili. Tu největší měl ve 20.minutě Stehlík, kterému sólový nájezd chytil brankář domácích. Kromě dvou krátkých pasáží ke konci první půle jsme do poločasu byli lepší, ale pro mě tam bylo málo kvality v dohrávání našich akcí. Druhý poločas začal hekticky. Hned po rozehrání jsme měli velkou šanci, kdy Chloupek zůstal sám před brankářem, ale špatně si míč zpracoval a následná střela Kratochvílovi vůbec nesedla. Na druhé straně vystihli špatnou rozehrávku Gromského domácí a rychlou akci dotáhli do konce. Když nedáte branku, tak jsme byli po zásluze potrestáni. Bylo hodně času porvat se o výsledek, ale tolik chyb, zkažených přihrávek, špatně zahraných standardek a prohraných soubojů jsem dlouho neviděl. Do konce zápasu jsme se protrápili, domácí hráli jen na brejky, ale my si žádnou šanci už nedokázali vytvořit. Nebudeme si nic zastírat, výkon obou týmů neměl s třetí ligou nic společného a domácím stačilo k vítězství potrestat jednu naši chybu. Mě hlavně vadí naše individuální výkony, bez kterých neposkládáte kvalitní týmový výkon a nepomůžeme si ani vedoucí brankou, která by nás mohla nakopnout, i když jsme na ni šancí v první půli měli dost.



Sestavy


HFK Třebíč
J. Staněk [-] - D. Komínek [-] , D. Heřmánek [-] , V. Peručica [-] (73. P. Novák [-] ) , M. Dočekal [-] (83. R. Novotný [-] ) , M. Igbinoba [-] , A. Abayomi [-] , R. Houser [-] , C. Bagnon [-] , L. Karásek [-] , P. Johnson [-] (66. P. Bogner [-] )

FK Blansko
J. Floder [-] - P. Gromský [-] (81. R. Buchta [-] ) , J. Šplíchal [-] , L. Hanuš [-] , L. Koláček [-] - D. Duda [-] (68. Š. Kolařík [-] ) , L. Chloupek [-] (59. J. Minx [-] ) , J. Kratochvíl [-] , J. Kučera [-] - J. Stehlík [-] , J. Trtílek [-]

ŽK: 38. C. Bagnon , 63. M. Dočekal , 71. M. Igbinoba , 81. L. Karásek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Silný Zdeněk - LAKOMÝ Lukáš, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.