3:1
(1:0)
49. D. Kraut (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice překvapila Hlučín


Branky


21. J. Fišara , 55. L. Hapal , 89. D. Bača - 49. D. Kraut (p.)
0

Souboj týmu bojujícího o udržení a třetího týmu tabulky ovládl hůře postavený celek tabulky. Na první branku domácích ještě Hlučín odpověděl z penalty. Na další dva už pak odpověď nenašel. Za doácí stříleli Fišara, Hapal a Bača za hosty vstřelil třetí gól na jaře Kraut z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mohelnici poslal do vedení Fišara

V prvních minutách oba týmy zahrozili ze standardek. Ve 21. minutě rozehrál přímý kop Bača a Fišara na zadní tyči hlavičkou otevřel skóre. Minutu před poločasem měl Hapal na hlavě stoprocentní šanci ale míč minul bránu.

Kostrbatý začátek s dobrým koncem

Mohelnice vstoupila do druhého poločasu hodně vlažně. Hlučín měl míč neustále na svých kopačkách. Vyvrcholilo to faulem Fialy ve vápně, kterou Kraut proměnil. Hned na to se zranil Pinkava a domácí trenér musel střídat. Střídání vyšlo skvěle. Vokoun táhl po pravé straně akci, jeho střelu brankář vyrazil jen k dobíhajícímu Hapalovi a ten vrátil Mohelnici vedení. Hlučín se snažil vyrovnat, ale výraznější šance nepřicházely. Pojistku mohl přidat Vokoun, ale tváří v tvár brankáři ještě přihrával, ale nepřesně. Definitivní tečka přišla až minutu před koncem, kdy Hapal vybojoval na půlce míč a Bača v úniku překonal brankáře.



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér FK Mohelnice: První poločas jsme byli lepším týmem. Do druhého jsme vstoupili špatně, ale jsem rád že jsme to nakonec zvládli. Bylo důležité vyhrát, protože všichni pod náma vyhráli.

FC Hlučín
Milan Valachovič - trenér FC Hlučín: V pátek na tréninku se nám zranil první brankář a tak musel chytat náhradní. První dva góly si myslím mohl chytit. Věděli jsme, že domácí budou hrozit ze standardek. Přijeli jsme sem vyhrát, takže jsme nespokojeni.



Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - V. Fiala [-] , F. Markovič [-] , J. Heidenreich [-] , R. Kuba [-] - L. Pinkava [-] (53. M. Vokoun [-] ) , M. Bzirský [-] , J. Svoboda [-] (85. M. Muzikant [-] ) , J. Fišara [-] , D. Bača [-] - L. Hapal [-]

FC Hlučín
J. Bartoš [-] - R. Štefek [-] , P. Galvas [-] (70. K. Jančík [-] ) , V. Heinik [-] , J. Mac [-] - M. Lukáš [-] (84. M. Krejčí [-] ) , K. Hudeczek [-] , T. Dostál [-] , M. Foltyn [-] - D. Kraut [-] - P. Žižka [-]

ŽK: 75. D. Bača - 26. K. Hudeczek , 43. D. Kraut , 52. T. Dostál , 75. P. Žižka .
Hráči zápasu: D. Bača .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - GLOSER Jan, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.