R. Juřátek 69. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 10:15

18.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Lídr udolal Blansko


Branky


69. R. Juřátek (p.)
0

Uničov chtěl navázat na výborný vstup do jarní části MSFL povinným vítězstvím nad Blanskem. Po bojovném výkonu, přečkané penaltě a následně proměněné penaltě Juřátka si připsal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

První vážnější akce přišla až ve 21. minutě. Swiech fauloval ve vápně a hosté měli výhodu pokutového kopu. Kolaříkovu přízemní střelu však Uvízl vyrazil na roh. Ve 25. minutě hlavičkoval Komenda mimo. O čtyři minuty později po centru Vasiljeva mířil Komenda ve skluzu nad. Ve 31. minutě zhatil šanci hostů špatný první dotek útočníka Blanska. Ve 36. minutě Komenda překonal brankáře, toho však na čáře zastoupil jeden z bránících hráčů a míč odkopl. O minutu později Krč ve skluzu mířil těšně vedle.

Uničov penaltu proměnil

Na začátku druhého poločasu se do dvou šancí dostal hostující Stehlík. Nejprve hlavičkoval mimo a poté byl osamocen před Uvízlem, který jej vychytal. V 62. minutě měl obrovskou příležitost Komenda. Dvakrát jej vychytal Floder, na potřetí jej už překonal ale obránce hostů stihl míč odkopnout ještě než přešel brankovou čáru. V 69. minutě fauloval Hanuš Komendu a výhodu penalty měli i domácí. Juřátek ji s přehledem proměnil. Uničov již hosty do ničeho nepustil a připsal si tři body. VIDEO VIDEO



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Balcárek - trenér SK Uničov: Věděli jsme že soupeř dobře brání. Nešla nám kombinace a přešli jsme na dlouhé nákopy. Všechny utkání teď budeme pod tlakem a jsem rád, že jsme bojovným výkonem došli ke třem bodům.

FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér FK Blasnko: V tomto zápase jsme neměli co ztratit, mohli jsme jen překvapit. V první půli jsme odehráli výbornou partii. Zhustili jsme střed, domácí se nemohli do dobře organizované obrany prosadit a hrozili jen ze standartek. My jsme se snažili o kvalitní přechod do útoku, ale i v kombinaci jsme obstáli. Naší aktivitou jsme domácí zaskočili a je škoda, že jsme nějakou akci nedotáhli do konce. Chyběla nám větší kvalita v samotném závěru akcí nebo větší důraz při závarech po standartních situacích. Velkou šanci jsme promarnili ve 20.minutě, kdy po faulu na Stehlíka neproměnil penaltu Kolařík. To nás trochu dostalo ze zápasu, ale oklepali jsme se a poločas dohráli v pohodě bez větších šancí Uničova. V poločase jsme si řekli, že musíme zareagovat na větší aktivitu domácích, která určitě po změně stran přijde a opravdu jsme v úvodu byli pod tlakem. Přežili jsme to, hra se vyrovnala a pak přijde taková penalta, která rozhodne o výsledku. Nechci brečet, nemám to ve zvyku, ale takových penalt můžete v zápase písknout třicet. Hanuš v souboji vyhraje hlavu a rozhodčí pískne při první příležitosti, kdy někdo spadne penaltu. Při každém rohu či standartce někdo spadne a mě štve, že o výsledcích rozhodují takové penalty. Kluci dnes zápas odmakali, nemám jim co vytknout, ale svoji šanci promarnili v prvním poločase, protože si troufám říct, že by nám ten gól na bodový zisk dnes stačil. Začalo jaro, chceme o něco hrát a v prvních dvou kolech dostaneme dva góly z takových penalt. Jedeme dál, pozitivní je, že jsme herně obstáli, ale o bodovém zisku bude rozhodovat produktivita a tu máme na jaře zatím hodně špatnou.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , P. Rajnoha [-] , J. Swiech [-] , R. Juřátek [-] - T. Nuc [-] (79. P. Purzitidis [-] ) , D. Dostál [-] (46. R. Vasiljev [-] ) , T. Binar [-] , T. Vasiljev [-] - T. Komenda [-] , A. Krč [-] (90. D. Kux [-] )

FK Blansko
J. Floder [-] - P. Gromský [-] (86. T. Feik [-] ) , L. Koláček [-] , L. Hanuš [-] , J. Šplíchal [-] - Š. Kolařík [-] (75. J. Kratochvíl [-] ) , J. Minx [-] (86. R. Buchta [-] ) , L. Chloupek [-] , J. Kučera [-] - J. Trtílek [-] , J. Stehlík [-]

ŽK: 22. T. Nuc - 60. L. Koláček , 68. L. Hanuš .
Hráči zápasu: T. Uvízl .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: Popelák Luboš - DOHNÁLEK Jan, SOUKAL Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.