Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 13:00

17.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíci si poradili s Třebíčem


Branky


0

Domácí Sigma ve velice mladé sestavě vstoupila vítězně do jarní části MSFL. I díky dvěma brankám debutanta v MSFL Voleského porazila Třebíč 4:2 a dotáhla se bodově na první Uničov, který má však utkání k dobrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě chyby vedly ke gólům

Již v první minutě Jemelka ve slibné šanci přestřelil bránu. Sigma byla od začátku aktivnějším týmem, což přetavila ve 24. minutě v první branku. Po průniku Látala dal svoji první branku Voleský. Za dvě minuty však bylo srovnáno. Po chybě Antla srovnal Tsuchiya. Ve 36. minutě po chybě v rozehrávce proměnil Bala breakovou situaci a poslal Sigmu do vedení 2:1.

Druhý poločas skončil stejným výsledkem, jako první

Rychlý nástup měla Olomouc i do druhého poločasu. tentokrát však svoji první šanci proměnila. Ve 48. minutě Ambrozek vystřelil zpoza vápna a Sigma odskočila do dvoubrankového vedení. Hosté byly aktivní a snažili se snížit. V 68. minutě trefil Komínek po rohu břevno. Po rohu se ale trefil hlavou Voleský a bylo to 4:1. Mezi 79. a 82. minutou měl Třebíč tři šance. Dvakrát se zaskvěl domácí brankář a jednou šanci zastavil ofsajd. V 90. minutě Třebíč snížil na konečných 4:2 po standardní situaci. Míč proletěl přes několik hráčů až k Bagnionovi a ten se nemýlil.



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý: „Nastoupilo za nás několik mladých hráčů, kterí nemají zkušenosti s MSFL. Udělali jsme dobrou přípravu a zajímala mě jejich konfrontace v soutěžním utkání. Musím říct, že mě svým výkonem potěšili. Mrzí mě inkasované góly. První padl po naší chybě a druhý, to už byla taková nekoncentrovanost obrany. Prošlo to tam přes šest hráčů vápnem. I soupeř byl kvalitní. S výkonem jsem spokojený.“




Sestavy


SK Sigma Olomouc B
D. Gröger [-] - M. Surzyn [-] , J. Kotouč [-] , V. Jemelka [-] , O. Seibert [-] - R. Látal [-] , E. Antwi [-] , J. Ambrozek [-] , M. Antl [-] (62. F. Richter [-] ) , R. Bala [-] - P. Voleský [-] (75. L. Vychodil [-] )

HFK Třebíč
J. Staněk [-] - R. Novotný [-] , D. Komínek [-] , P. Bogner [-] , V. Peručica [-] (75. P. Novák [-] ) , O. Benda [-] (87. R. Bence [-] ) , B. Lukomirak [-] , T. Tsuchiya [-] (69. P. Vidovič [-] ) , R. Houser [-] , C. Bagnon [-] , L. Karásek [-]

ŽK: 82. J. Kotouč - 38. L. Karásek , 54. T. Tsuchiya , 55. B. Lukomirak , 77. P. Bogner .
Hráči zápasu: P. Voleský .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - GLOSER Jan, KOZUBÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.