0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

3.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov nám ukázal o čem je třetí liga, konstatuje blanský trenér Zbořil


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil (trenér): „Uničov nám ukázal o čem je třetí liga, ale je fakt, že jsme dnes nepodali výkon jako v prvních dvou kolech. V první půli jsme nesplnili to, jak jsme chtěli hrát. Měli jsme velké hřiště a v podstatě celý poločas běhali bez míče. Uničov působil sebevědomě v kombinaci, i když do vyložených šancí jsme je moc nepouštěli a proto je velká škoda, že naši velkou šanci neproměnil Trtílek. Nás by to určitě povzbudilo a mohlo by se stát cokoliv. Nakonec jsme inkasovali do šatny po vráceném rohovém kopu a to byla velká škoda. Když už jsme i po takovém špatném výkonu drželi remízu, tak jsme to měli do poločasu uhrát. Po změně stran se obraz hry nezměnil, ale už jsme to líp zavírali a i my jsme začali hrozit. Nějaké šance jsme si tam vytvořili a je škoda, že když nám soupeř dal naději na bod až do závěru, tak jsme je měli potrestat. Sportovně ale musím uznat, že by remíza byla nezasloužená, ale na to se v pondělí už nikdo neptá. Dnes jsme nezopakovali dobrý výkon v rychlém přechodu do útoku po zisku míče z Mohelnice. Hodně jsme kazili, zbavovali se jednoduše míče a nevážili si nabídnutých možností na brejkové situace. I když byl Uničov výkonnostně někde jinde, tak prohrajete 0:1 po standardce a to vždy mrzí. Ale jedeme dál a o další body se porveme v dalších zápasech.“

SK Uničov
Petr Rajnoha (hráč): Do zápasu jsme šli s pokorou. Nechtěli jsme určitě soupeře podcenit jako nováčka. Navíc minulé kolo vyhráli na mohelnické půdě 3:0. Naším záměrem bylo hrát trpělivě a kombinačně, s tím, že se nám budou otvírat prostory na vytváření šancí. Těch máme asi 5. zápas nespočet. Koncovka nás zatím trošku trápí. A zápas byl v naší režii, soupeř se snažil odpovídat rychlými kontry. Blansko je určitě nepříjemný a houževnatý soupeř, který bude body získávat. Co se týká týmu Uničova, tak musím říct, že je tam skvělá parta kluků, která hraje mnoho let pospolu a jsem rád, že jsem mezi nimi. Snad všichni, co tam jsou, si prošli minimálně mládeží Sigmy. Snažíme se hrát rychlý kombinační fotbal.



Sestavy


FK Blansko
J. Floder [-] - S. Píšek [-] , P. Gromský [-] (74. J. Koudelka [-] ) , L. Koláček [-] , J. Šplíchal [-] , D. Müller [-] - D. Duda [-] , J. Minx [-] (46. J. Motyčka [-] ) , Š. Kolařík [-] , P. Kutal [-] - J. Trtílek [-] (56. L. Chloupek [-] )

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] , P. Purzitidis [-] , P. Rajnoha [-] - P. Jeřábek [-] (85. P. Kasal [-] ) , T. Vasiljev [-] (87. J. Můčka [-] ) , R. Juřátek [-] , T. Nuc [-] (81. D. Dostál [-] ) - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

ŽK: 90. D. Müller , 92. Š. Kolařík - 87. D. Dostál .
Počet diváků: 293. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - BUREŠ Jakub, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.