2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2016 10:15

1.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po roce rezerva Sigmy opět v MSFL, v 1. kole sebrala 3 body Kroměříži


Branky


0

První kolo už má za sebou Sigma i Kroměříž. Hráči z Kroměříže drželi bezbrankový stav, až do 78. minuty, kdy vstřelil Schmidt gól a druhý gól přidal Adam Ševčík, který působil také v Kroměříži. Jak hodnotí utkání kroměřížský trenér David Klimek a hráč Sigmy Olomouc Lukáš Buchvaldek?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho to vypadalo na bezbrankové utkání

Ve 4. minutě utkání byl ve vyložené šanci olomoucký Habusta, kdy šel sám na golmana Šustra, ten fantastickým zákrokem vyboxoval míč, poté dorážel míč další olomoucký hráč, ale míč přes Šustra nedostal. První desetiminutovka byla jasně lepší pro domácí tým. K míči za půlící čárou se postavil dorostenec Šmerda a poslal jej na hlavu Neuberta, ten míč poslal do rukavic Reichla. Ve 14. minutě výborně zasáhl Šmerda, kdy zmařil soupeři šanci. Výborný balón poslal v 15. minutě David Čep na Hynčicu, ten už si s přihrávkou bohužel neporadil a byl vytlačen soupeřem. V 17. minutě zasáhl Šustr, proti kterému šel sám olomoucký Hladík, který nevyřešil tutovou šanci. Ve 21. minutě zkusil  vystřelit David Steiner z 20 metrů, mimo. Pavelka šel o minutu později sám na bránu, nasledovala standardní situace z rohu. Další akce Sigmy byla v 24. minutě, konkrétně na triku Látala. Na míč si sáhl Reichl ve 30. minutě, kdy mu při standardní situaci Strašák poslal míč do náruče, po dorážce opět připravený Reichl. Ke konci 1. poločacu Kroměříž Sigmě předvedla fotbalovost a tlačila je na jejich polovině. Ve 43. minutě Hladík z hranice 16ti metrů přestřelil, když mířil na zadní tyč. V té samé minutě měl na svém drese šanci Steiner, kdy šel z pravé strany a poslal míč na malé vápno, kde byl Neubert s Pavelkou, ale ani jeden míč do brány z malé blízkosti nedostali, ani Stratil poté co se míč dostal k němu šanci neproměnil.

A pak to přišlo, hned 2x

V 57. minutě utkání byl faulován Steiner a následovala na krátko rozehraná standardka Strašák-Steiner. V 67. minutě byla udělena jediná žlutá karta utkání Danielu Šmerdovi. V 78. minutě padl první gól utkání. Z malého vápna se prosadil Schmidt. Následovalo střídání na levé straně hříště a do hry nastoupil kroměřížský Hromek. V 80. minutě přišlo znamení pro hosty. Ševčík vstřelil gól, který rozhodčí neuznal, kvůli odmávanému ofsajdu. O dvanáct minut později se Ševčík prosadil a utkání tak skončilo výhrou domácích 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Hráč Lukáš Buchvaldek: Sehráli jsme kvalitní utkání s kvalitním soupeřem, které jsme zvládli 2:0, ale mohlo to skončit mnohem větším rozdílem. Měli jsme hodně šanci, které se nám nepodařilo proměnit, ale zvládlo se to a doufám, že další zápas na to navážeme:

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Trenér Klimek: Přijeli jsme do Olomouc na 1.MU s tím, že výsledky v přípravě nebyly veselé a ani pohárové utkání nám nevyšlo. V čem bylo rozdílné utkání na Sigmě a v poháru se Slavičínem? Hráli jsme proti kvalitnějšímu soupeři, který má věkový průměr úplně někde jinde, hraje úplně jiný styl fotbalu, bylo to lepší mužstvo jak Slavičín. Ale my jsme měli daleko lepší přísutup k utkání jak v poháru. Od první minuty byla Olomouc na balónu daleko lepší, vytvořila si v první pulce 4 vyložené šance. Ale my jsme se zhruba po 20ti minutách hry také otrhali a začali jsme vystrkovat růžky a měli jsme jednu vyloženou šanci v 1.poločase. Do druhé půlky jsme šli s tím, že chceme hrát to co jsme hráli na konci první půle, s tím že se nám to docela dařilo. Už se Olomouc nedostávala tolik do hry, bohužel jsme dostali góla po standardní situaci. Druhý gól už neřesím, už o ničem nerozhodoval. Ale měli bychom se takových gólů vyvarovat, protože to kazí dojem hry.:



Sestavy


SK Sigma Olomouc B
M. Reichl [-] - J. Štěrba [-] (75. J. Kotouč [-] ) , O. Seibert [-] (89. M. Surzyn [-] ) , F. Richter [-] , L. Buchvaldek [-] , R. Látal [-] (69. M. Schmidt [-] ) , M. Hýbl [-] , A. Ševčík [-] , J. Hladík [-] , J. Habusta [-] , V. Jemelka [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - J. Kašík [-] , D. Šmerda [-] , R. Budín [-] , D. Čep [-] - D. Steiner [-] , D. Pavelka [-] (77. J. Hromek [-] ) , T. Strašák [-] , D. Stratil [-] , D. Hynčica [-] - M. Neubert [-]

ŽK: 67. D. Šmerda .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - MOJŽÍŠ Jakub, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.