3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 10:30

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko otrokovické Viktorie dokázalo otočit zápas s Přílukami


Branky


0

V Otrokovicích se představily Příluky, které chtěly domácí mladíky v tomto duelu potrápit. A to se jim i nakonec podařilo, i když fotbalisté z předměstí Zlína nakonec na body nedosáhli. Příluky šly po dvaceti minutách do vedení, domácí srovnali až těsně před odchodem do kabin. V hektickém závěru strhli hráči Viktorie výhru na svoji stranu zásluhou Adama  Bahounka a Lukáše Křivánka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Favoritem utkání byl bezesporu domácí tým, který mohl využít služeb některých fluktuantů, neboť třetiligový celek Viktorie si již v sobotu přivezl velmi cennou výhru z Hlučína. A tak se v sestavě Viktorie objevil i Adam Bahounek, který jak se později ukázalo, byl tím rozdílovým hráčem. Hosté z Příluk se už oklepali po nepovedeném vstupu do soutěže, kde je  hned v úvodním kole na jejich vlastním hřišti zaskočil nováček z Lípy. Příluky spolehájí především na střelecké kvality Matěje Votavy, o kterém ale obrana otrokovické Viktorie velmi dobře věděla. Začátek zápasu patřil domácímu týmu, který jej začal náporem a obrana hostí se měla co otáčet. Domácí tradičně velmi dobře kombinovali a drželi častěji míč na svých kopačkách, před brankou jim ale chyběl důraz a přesné zakončení. Hosté trpělivě čekali na svoji šanci, která také přišla po dvaceti minutách hry, kdy se trefil hostující Pinkas a Příluky nečekaně vedly 0:1. Domácí tato skutečnost na chvíli zaskočila a tvalo pár minut, než se s nepříznivým vývojem utkání srovnali. Domácí celek poté zvýšil své obrátky a začal se tlačit před branku hostí. Vyrovnání viselo na vlásku a podařilo se to až pět minut před odchodem do kabin, kdy Kozel srovnal na 1:1 a za tohoho stavu se i odcházelo do šaten.

Domácí dokázali v závěru strhnout vítězství na svoji stranu

Také druhý poločas přinesl podobný scénář, domácí tým umně kombinoval a přehrával záložní řadu hostí, ti stále čekali na své brejkové možnosti a moc nechybělo a podařilo se jim vstřelit druhou branku. Viktorie však šla také za vítězstvím a šest minut před koncem se trefil z přímého kopu Adam Bahounek. Hosté pak otevřeli hru a hráli vabank, definitivní podobu výsledku ale dal v závěrečných minutách domácí kanonýr Lukáš Křivánek. Viktorie zlepšeným závěrem vydřela tři body, hosté po bojovném výkonu odjíždějí s prázdnou.

"Příluky si vypracovaly za první poločas snad jedinou střelu na branku a ta bohužel pro nás skončila v naší bráně, kdy se trefil hostující Pinkas. Nadále jsme byli aktivní a drželi míč na svých kopačkách, což se nám vyplatilo brankou do kabin a srovnali jsme zaslouženě na 1:1. Druhý poločas se nám nedařilo překonat soupeřovu obranu, která pouze odkopávala míče co nejdále od své branky. Opět jsme však zůstali trpěliví, dostatečně agresivní a to nám přineslo ovoce po gólu z přímého kopu, kdy Adam Bahounek zvýšit na 2:1. Poté se soupeř vzpamatoval a začal opět hrát, ale k ničemu výraznějšímu jsme je v obranné činnosti nepustili. Naopak jsme ještě přidali ke konci zápasu další gól, tentokrát se mi podařilo dopravit míč do sítě a upravit na konečných 3:1 a zaslouženě jsme tento duel vyhráli", hodnotí zápas autor třetí domácí branky Lukáš Křivánek.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: Od začátku jsme diktovali tempo hry a byli dominantní, soupeř z ojedinělé akce ale otevřel skóre utkání. Chvili nám trvalo, než jsme se z toho oklepali, ale zaslouženě se nám podařilo vyrovnat gólem do šatny. Druhý poločas měl stejný obraz, ale dlouho jsme se nemohli prosadit. Nakonec zcela zaslouženě jsme ke konci vstřelili dva góly a bereme všechny tři body.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: V zápase s favoritem Příluky ukázaly svou sílu a dlouho domácím znepříjemňovaly hru. Domácí až v závěru šťastně strhli vedení na svou stranu. Škoda neproměněných gólových šancí Pinkasem, Kotíkem, Dederlem, které by stanovily opačné skóre zápasu. Stoupající formu musíme potvrdit v dalším zápase a bodovat.



Sestavy


FC Zlínsko B
J. Škrobánek [-] - P. Lendler [-] , D. Kwaku [-] , L. Křivánek [-] , A. Řiháček [-] (68. J. Červenka [-] ) , M. Němec [-] , A. Bahounek [-] , T. Kozel [-] (82. D. Horák [-] ) , L. Juhas [-] , O. Malota [-] , M. Ruman [-]

FK Příluky
P. Holásek [-] - R. Machač [-] (50. J. Dederle [-] ) , J. Kotík [-] , M. Prokop [-] , M. Votava [-] , V. Bittner [-] , P. Pinkas [-] , Z. Vlček [-] , T. Hronek [-] , R. Machalíček [-] , T. Humpál [-] (67. J. Strachoň [-] )

ŽK: 74. J. Strachoň , 84. P. Pinkas . ČK: 90. R. Machalíček .
Hráči zápasu: L. Křivánek , A. Bahounek - P. Pinkas .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: NOVÁK Radek - POSPÍŠIL Štěpán, KATRŇÁK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku