0:2
(0:0)
52. T. Kuchera
63. R. Kafka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice na výhru opět nedosáhly


Branky


52. T. Kuchera , 63. R. Kafka (p.)
0

Fotbalisté Čáslavic se nedočkali opět žádného bodového zisku, když na domácím hřišti nestačili na Výčapy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čáslavice ani v pátém utkání v řadě nevybojovaly žádný bod, přesto jim stále zůstává dvanáctá příčka, a to hlavně díky stejně špatné formě dvou posledních týmů tabulky z Okříšek B a Mohelna. Výčapy naopak mohou hrát v klidu. Po poslední domácí výhře nad Mohelnem se usadily v klidném středu tabulky. Zápas utkání řízený hlavním rozhodčím Milanem Mitášem začal velice zostra a hned ve 4. minutě musel hlavní arbitr utkání vytáhnout žlutou kartu, kterou uviděl domácí Jiří Vaníček. Na domácím týmu byla vidět snaha o přerušení černé série, ale opět je zrazovala jejich největší slabina, kterou je střílení branek. Domácí byli ale před brankou tolik důrazní, že i ve 34. minutě dostal druhý domácí útočník Vojtěch Lampíř žlutou kartu. Hosté směrem do předu zas tak nebezpeční nebyli, a tak museli do druhého poločasu udělat spoustu změn v jejich sestavě. Poločas tak nakonec žádnou branku nepřinesl, a tak byli všichni přítomní diváci zvědavy, jaký obrázek hry nabídne druhý poločas.

Hosté v druhé půli dvakrát udeřili

Změna v sestavě hostů se ukázala na začátku druhé půle dobrým tahem a hned v 52. minutě se prosadil střídající Taras Kuchera -0:1. Pro domácí tým nastala opět situace dotahovat nepříznivý stav. Ještě složitější situace nastala v 63. minutě kdy byl proti domácím nařízen pokutový kop, který proměnil Richard Kafka -0:2. Ač se domácí snažili ještě s výsledkem něco udělat, zkušenější hosté si již výhru pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Dítě Lubomír, trenér: Remízový zápas, ve kterém rozhodly dvě naše individuální chyby. Hosté vyhráli zaslouženě.

Sokol Výčapy
Král Martin, vedoucí: Původně jsme si do Čáslavic jeli pro povinné tři body, ale je potřeba říct, že výsledek byl z naší strany nakonec spíš těžce ubojovaný, protože z předvedené hry obou celků musely diváky chvílemi bolet oči. V několika situacích náš pak podržel dnes bezchybný brankář Krátký.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Martenek [-] - M. Busta [-] , J. Mach [-] , P. Klika [-] , M. Zikmund [-] - J. Vecheta [-] , T. Rygl [-] (84. M. Klika [-] ) , A. Roupec [-] , P. Růžička [-] - V. Lampíř [-] , J. Vaníček [-] (70. M. Obůrka [-] ) -

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - L. Loucký [-] (46. M. Semerád [-] ) , L. Kašpárek [-] (46. T. Kuchera [-] ) , O. Pánek [-] (66. J. Dolák [-] ) , D. Matoušek [-] (46. T. Matoušek [-] ) , L. Jeleček [-] , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] (46. N. Kuchera [-] )

ŽK: 4. J. Vaníček , 34. V. Lampíř - 60. T. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Busta - L. Krátký .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - VALA Vladimír, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.