R. Durda 15. (p.)
R. Durda 65.
K. Kresa 80.
3:3
(1:1)
11. M. Vahila
50. M. Vahila (p.)
75. M. Vahila
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice v Horním Újezdu pouze remizovala


Branky


15. R. Durda (p.) , 65. R. Durda , 80. K. Kresa - 11. M. Vahila , 50. M. Vahila (p.) , 75. M. Vahila
0

Derby mezi Horním Újezdem a vedoucí Rokytnicí přineslo oběma týmům po jednom bodu. Horní Újezd tak obral o body dalšího aspiranta na postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se prosadili kanonýři obou týmů

Do Újezda přijel vedoucí celek soutěže a od úvodu si vytvořil uzemní převahu, kterou korunoval v 10.minutě úvodní brankou. Vahila si naběhl na přihrávku za obranu a přehodil vyběhnutého Hradeckého 0:1. Na odpověď domácích se nemuselo dlouho čekat, ve 14. minutě se ve vápně uvolnil Durda, a toho zastavil pouze za cenu faulu Štefánek. K následné penaltě se postavil sám faulovaný a střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Po vyrovnávací brance se obraz hry příliš nezměnil, hosté hráli, ale naráželi na dobře organizovanou obranu domácích, kterou organizoval Ošmera. Ve 33. minutě se z branky radoval Čermák, ale jeho radost utnul praporek rozhodčího. Tato akce domácích byla poslední vážnou šancí na obou stranách a do konce první půle si ani jeden tým nic nevytvořil.

Souboj kanonýrů vyhrál Marián Vahila

Druhý poločas začali být aktivní hosté po zákroku ve 48. minutě Václavka na Prokeše, rozhodčí Kuba nařídil pokutový kop pro hosty. K míči se postavil Vahila a poslal Rokytnici opět do vedení, 1:2. V 56. minutě se do velké šance dostal Prokeš, který se na malém vápně zbavil obránce, ale v zakončení selhal, když mířil vedle tyče Hradeckého. Domácí vyrovnali v 64. minutě po krásné akci, Zvěřina přihrál do strany na Čermáka, který stříleným centrem našel na zadní tyči Durdu a ten již neměl problém trefit odkrytou branku a vyrovnat na 2:2. V 73. Minutě se v přečíslení 4 na 3 ocitli domácí, ale Zvěřina špatnou přihrávkou ztratil balón. Hosté rychle rozehráli a po dlouhém nákopu běžel Vahila sám na brankáře, kterého kličkou obešel a poslal hosty do vedení, 2:3. Domácí opět našli rychlou odpověď a to zásluhou Kresy, který využil přihrávky do vápna od Ošmery a z první obstřelil Hobzu a vyrovnal na 3:3. Újezd v závěru mohl strhnout vítězství na svoji strany, ale dobré pokusy Durdy a Řezáče byli zablokovány hostující obranou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Dnes jsme odehráli jeden z nejlepších zápasů v této sezóně. Hosté sice byli fotbalovější, ale my jsme se do šancí také dostávali. Remíza byla spravedlivá.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Dvořák Radek, vedoucí: Utkání s mnoha šancemi se divákům muselo líbit. Třikrát vedli a soupeř pokaždé dokázal vyrovnat. Nedali jsme spoustu dalších vyložených šancí, kdy jsme mohli utkání rozhodnout. Vzhledem k průběhu utkání nás remíza mrzí.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Pivoňka [-] (38. P. Míča [-] ) , M. Veselý [-] , M. Řezáč [-] , M. Ošmera [-] , M. Václavek [-] , R. Durda [-] , M. Čermák [-] , J. Kučera [-] , K. Kresa [-] (90. L. Sláma [-] ) , M. Zvěřina [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - O. Štefánek [-] (62. D. Kašiár [-] ) , J. Syrový [-] (87. J. Veleba [-] ) , O. Dalecký [-] , R. Ferkl [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] , M. Štork [-] , J. Hakl [-] , D. Jičínský [-] , A. Štefánek [-]

ŽK: 49. M. Václavek , 51. M. Čermák , 63. M. Ošmera , 64. M. Veselý - 14. O. Štefánek , 43. R. Ferkl , 69. M. Štork .
Hráči zápasu: R. Durda - M. Vahila .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBA Lukáš - HOLÍK David, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.