1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč vyloupila Výčapy


Branky


0

Díky dobrému vstupu do druhé půle si odvezli hosté ze Stařeče všechny tři body z Výčapů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Výčapy přivítaly na svém hřišti Stařeč, která zatím venku vyšla vždy na prázdno. Výčapům se ale na domácím hřišti také moc nedaří, protože ze tří zápasů vybojovaly jen dva body za dvě remízy. Zápas začal trochu divoce, hned ve druhé minutě hosté po váhání s rozehrávkou ve vlastním pokutovém území ztratili míč a soupeři tím připravili šanci, kterou však ještě chybující obránce stačil napravit zablokováním gólové střely. O chvíli později měli hosté velkou příležitost Břízou, ale brankář včasným vyběhnutím samostatný nájezd vyrazil na roh. Poté byla první půle vyrovnaná, bylo oboustranně hodně střel, ale z větších vzdáleností a brankaři si se všemi poradili. Až v poslední minutě půle hlavičkoval Pislcajk sám před brankářem, který skvěle vytáhl míč na roh. Z následného rohu Kaňka hlavičkoval pod břevno, ale brankář Výčap opět vyrazil na roh.

Rozhodl nástup do druhé půle

Hned po změně stran po dlouhém centru Bříza i s přispěním brankáře otevřel skóre zápasu -0:1. Za dalších pět minut se uvolnil ve středu hřiště  Zsihovicz a střelu z cca 25 otřel o tyč a bylo 0:2. Domácí pak vsadili na útok, ale přestože si brankové šance nevytvářeli podařilo se jim v 62. minutě Semerádem z trestného kopu snížit na 1:2. Následně však po druhé žluté kartě šli Výčapy do deseti. Hosté pak již kontrolovali hru a ještě po dlouhém centru neobsazený Kaňka zvýšil na 1:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: První půle byla vyrovnaná, bylo oboustranně hodně střel, ale z větších vzdáleností a brankaři si se všemi poradili. Po červené kartě domácích jsme již hru kontrolovali. Zápas se dohrál na hřišti již v poklidu a bez výrazných gólových šancí, to však neplatí o některých nespokojených domácích „příznivcích“ a jejich slovních výrazech.



Sestavy


Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , L. Jeleček [-] (59. J. Šimeček [-] ) , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] (50. N. Kuchera [-] ) , T. Matoušek [-] , J. Dolák [-]

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] (61. S. Jahoda [-] ) , M. Bříza [-] (89. V. Smejkal [-] ) , O. Dvořák [-] , R. Ježek [-] (82. R. Linhart [-] ) , T. Zsihovics [-] , M. Kaňka [-] , F. Strouha [-] , M. Pysk [-] , M. Vodička [-] , L. Lauš [-]

ŽK: 29. R. Macek , 29. T. Matoušek , 39. T. Pecka - 37. L. Lauš , 68. T. Zsihovics . ČK: 64. T. Pecka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - TORMOVÁ Vlasta, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.