Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 10:15

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice potvrdily výhru z minulého kola


Branky


2

V minulém kole se Čáslavice dočkaly první soutěžní výhry a na tu navázaly dalším vyhraným zápasem nad Chlístovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli brzy do vedení, ale domácí v poslední minutě poločasu vyrovnali

Zápas začali hosté velice dobřea již ve 3. minutě využil chybnou rozehrávku domácí obrany Lukáš Rygl a samostatný únik s přehledem proměnil -0:1. Hosté tak šli hned v úvodu do vedení. V následujících deseti minutách si obě mužstva vypracovala po dvou brankových příležitostech, které však zůstaly bez využití. V probíhající čtrnácté  minutě domácí zahrávali nařízený pokutový kop. Na značku pokutového kopu si míč postavil Vojtěch Lampíř, ale směr jeho kopu vystihl Belvončík a penaltu zneškodnil. Od této chvíle domácí trochu polevili a začali hrát pouze na dlouhé míče za obranu. Tyto si však hosté pohlídali a nepustili domácí do vyložené šance.  Paradoxně  to byli právě hosté, kdo mohl zvýšit na rozdíl dvou branek, ale neproměnili ani ty nejvyloženější šance. V šestadvacáté a pětatřicáté minutě zahodil svoje tutové šance Zbyněk Šaman, který se v obou případech ocitl sám před domácím golmanem. Toho se nesmyslně snažil přelobovat a oba pokusy skončily bez brankového efektu. Po těchto šancích přišli ke slovu domácí a začali být aktivnější. Donutili hosty vytěsnit některé šance pouze na rohové kopy. Při zahrávání rohového kopu v poslední minutě hosté nepohlídali ve vápně Jiřího Vaníčka a tento hráč srovnal skóre na 1:1.

Hosté šli do vedení, ale na body nedosáhli

Druhý poločas začal ve stejném stylu a tempu jako první. Obě mužstva hrála aktivní útočný fotbal se šancemi na obou stranách. V probíhající 57. minutě přesprintoval domácí obranu Miroslav Svoboda. Při samostatném úniku obešel golmana a do prázdné branky zvýšil na 1:2. Od této chvíle začal excelovat (do této doby podávající dobrý výkon) hlavní rozhodčí, který nejprve neodpískal spornou penaltu na Svobodu a následně ve dvaašedesáté minutě  penaltu na Brestovského. Po tomto faulu ihned z protiútoku Vojtěch Lampíř srovnal skóre na 2:2. Toto ale nebylo vše. Na konečných 3:2 pro domácí upravil v 73. minutě Marian Klika -3:2.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Při hodnocení utkání vždy hledám spíše chyby a nedostatky na hráčích našeho mužstva a nehodnotím výkony rozhodčích, ale v dnešním utkání si nemohu odpustit připomínku, že výsledek dnešního utkání byl fatálním způsobem ovlivněn výkonem hlavního rozhodčího. K předvedenému výkonu obou mužstev by slušela dělba bodů. Z hráčů podal v dnešním utkání nejlepší výkon Michal Rygl, ale je třeba pochválit i všechny ostatní.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - M. Busta [-] , M. Obůrka [-] (63. J. Mach [-] ) , M. Zikmund [-] , J. Hanzal [-] - J. Vecheta [-] (46. T. Rygl [-] ) , A. Roupec [-] (71. M. Klika [-] ) , P. Klika [-] , P. Růžička [-] - J. Vaníček [-] (79. J. Kopl [-] ) , V. Lampíř [-]

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - D. Brestovský [-] , Z. Nováček [-] - T. Kuchařík [-] , Z. Šaman [-] (46. M. Patočka [-] ) , J. Pokorný [-] , M. Rygl [-] , L. Smolík [-] , L. Hrbáček [-] - L. Rygl [-] , M. Svoboda [-] -

ŽK: 11. V. Lampíř , 22. J. Hanzal , 28. A. Roupec , 77. T. Rygl , 88. J. Mach - 64. L. Rygl , 66. M. Svoboda , 90. T. Kuchařík .
Hráči zápasu: M. Rygl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 9. 2016 12:08
Nemyslím si, že by se měl Chlístov cítit ukřivděně. Rozhodčí předvedl poměrně dobrý výkon a nemyslím si, že by ho měli schazovat kvůli jedné sporné situci (protože touto situací bezesporu všechna nespokojenost začla). Sporná určitě byla, ale byl jí nejblíž, proto ji posoudil tak, jak ji posoudil. Sporných situací bývá ve fotbale spousty a každý je posuzuje ze svého pohledu, protože si myslí, že právě ten jeho pohled je správný a proto dochází čato k takovým dohadám. Kde je psáno, že by jste nařízenou penaltu proměnili, KDYBY ji rozhodčí písknul a že by zápas skončil jinak. KDYBY jsme proměnili penalu, KDYBY jsme místo tyčky dali gol. Nebo např. KDYBY Z. Šaman proměnil obě šance, pak by byl výsledek úplně jiný, ale je tam to KDYBY.
Nechci se tady s nikým dohadovat (proto se k této situci už nebudu dále vyjadřovat), ale berte to sportovně a třeba nás porazíte na jaře doma. Ať se vám daří.
PV
11. 9. 2016 22:43
Neni Burčaák, nejsou body. Musíme přebít brambory.
Pan Lampíř