5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola porazila Náměšť Dukovany


Branky


0

V souboji prvního celku tabulky s druhým vyprovodila domácí Náměšť Dukovany pěti brankami a po zásluze se pozice týmů v tabulce otočili. Domácí vstřelili dvě branky v prvním poločase a po změně stran postupně skóre navyšovali až na konečných 5:0. Utkání bylo bohaté nejenom na góly, ale i na žluté karty (v poměru 6:4).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali dvoubrankový náskok

V sobotu 15. 10. jsme zajížděli k utkání podzimu do Náměště. Favorit soutěže v posledních utkáních nabral výbornou formu a tak nás čekalo těžké utkání. V prvních minutách zápasu se nám daří dobrou kombinací držet míč a nepouštět Náměšť do šancí. Jenže v 17. minutě přichází první roh Náměště a nepokrytý Tržil Jakub posílá domácí do vedení 1:0. Od tohoto okamžiku se naše hra rapidně zhoršila. Útok téměř neexistoval a krajní záložníci byly málo v pohybu a tak naše obrana na vše nestačila. Naši největší šanci zahodil v 27. minutě Petr Pislcajt, když z otočky vystřelil vysoko nad branku domácích. 43. minuta a prohráváme 2:0. Durajka si dvakrát vymění míč s Kučerou a ten jde sám na Macháčka, který mu střelu kryje, bohužel míč vyráží pouze k nohám Tržila Tomáše, který střílí do prázdné branky druhý gól zápasu.

Domácí dalšími góly sesadili Dukovany z první příčky

V druhém poločase jsme chtěli utkání zdramatizovat, ale hloupými chybami jsme soupeři darovali spoustu míčů a to nás stálo hodně fyzických sil. Třetí branku inkasujeme po chybné přihrávce Martin Němce, kterou využil Tržil k přesnému centru na Kučeru, který hlavou parádně zavěsil. 3:0. V 79. Minutě se k trestnému kopu postavil domácí špílmachr Durajka a střelou přes zeď překonal Macháčka po čtvrté. Konečnou podobu výsledku dal v 84. minutě po dalším přímém kopu lehkou tečí před Macháčkem domácí útočník Kučera.

(zdroj: http://sfkdukovany2001.sklub.cz/zapasy/detail/77-fc-namest-nad-oslavou-vicenice-sfk-dukovany-2001-5-0-2-0 )



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Petr Kylíšek - trenér: S výsledkem jsem spokojen, jelikož jsme navázali na předchozí příděly. S předvedenou hrou jsem v určitých fázích zápasu spokojen, v některých ne! Zejména věnování se rozhodčím! Nicméně Dukovany byly velmi kvalitní soupeř, ale s jednou přímou střelou na bránu nemohou bodovat. Ukázalo se, ze bez zkušeného Koníře jsou poloviční.

SFK Dukovany 2001
SFK Dukovany: Nám se absolutně utkání nevydařilo. Zato domácí potvrdili, že po právu mají postupové ambice. Mužstvo mají konsolidované a vyzrálejší. Zato my musíme v příštím utkání podat zodpovědnější výkon, plný bojovnosti a snahy se o výsledek porvat. Jinak ani v Radešínské Svratce na body nedosáhneme.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
L. Pokorný [-] - T. Tržil [-] (73. Z. Jonák [-] ) , J. Tržil [-] , J. Heres [-] , V. Rous [-] - R. Durajka [-] , M. Preisner [-] , P. Čermák [-] , J. Klíma [-] (83. L. Matějek [-] ) - M. Šimončič [-] (87. L. Rybníček [-] ) , P. Kučera [-]

SFK Dukovany 2001
M. Macháček [-] - M. Jašek [-] , M. Řezáč [-] , J. Fojtášek [-] , J. Černý [-] , P. Pislcajt [-] (56. J. Železník [-] ) , M. Fojtášek [-] , P. Sedláček [-] , Z. Prokeš [-] , J. Kunc [-] , M. Němec [-]

ŽK: 32. T. Tržil , 52. P. Čermák , 60. M. Šimončič , 78. Z. Jonák , 81. J. Heres , 89. P. Kučera - 56. J. Boreš , 65. J. Fojtášek , 67. P. Sedláček , 79. J. Kunc .
Hráči zápasu: P. Kučera , P. Čermák .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - HANZL Daniel, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.