Přestřelka v Třebelovicích skončila plichtou


Branky


17. S. Michal , 35. P. Sedlák , 74. P. Sedlák , 77. M. Máca - 5. J. Pohl , 14. O. Mucha , 33. J. Ondrák , 45. T. Loup
0

Domácí dokázali navázat na vzrůstající formu a díky druhé půli vybojovali remízu s favorizovaným béčkem Bíteše, v jehož dresu se brankou prosadil i navrátilec po zranění Jan Pohl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankový náskok

Domácím se vůbec nepovedl vstup do utkání a ve 14. minutě po zbytečných chybách v obraně prohrávali už 0:2. V 17. minutě snížil na rozdíl jediné branky domácí Michal, ale rezerva Bíteše měla hru nadále pod kontrolou a byla lepším týmem na hřišti. Ve 33. minutě po nedůrazu domácí obraně zvýšil na rozdíl dvou branek hostující Ondrák, ale domácí opět rychle odpověděli, když se po centru prosadil nikým nehlídaný Petr Sedlák – 2:3. Když už se zdálo, že se půjde do kabin s rozdílem jedné branky, hosté udeřili počtvrté. 

Dva slepené góly zajistili domácím bod

Domácí do druhé půle zlepšili kombinační hru, zvýšili pohyb a rezerva Velké Bíteše začala mít problémy. Třebelovice se tlačily do útoku, ale všechny akce končily buď špatnou finální přihrávkou nebo v rukách skvěle chytajícího Pelána. Snížení se domácí dočkali čtvrt hodiny před koncem utkání, kdy se podruhé do vzduchu zavěsil Petr Sedlák a nedal Pelánovi šanci. O tři minuty později bylo pro hostující celek ještě hůř. Parádní pas J. Čurdy přes půl hřišti vyšel Mácovi přímo do kroku a v tváří tvář podstřelil Pelána – 4:4. Domácí se hnali proti oslabenému soupeři do útoku, ale do výrazné šance už se nepropracovali a tak se body dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Marek Máca - hrající asistent: Opět se nám nepovedl vstup do utkání. V prvním poločase jsme nepředváděli, co jsme si řekli a soupeř toho jednoduše využíval. Za první poločas můžeme být rádi, že jsme obdrželi pouze 4 branky. Ve druhé půli jsme výrazně zlepšili pohyb, kombinační hru a vysunutý pressink dělal Bíteši značný problém. Po červené kartě jsme hosty zatlačili a dočkali se zaslouženého vyrovnání. Vzhledem k tomu jaké oba týmy předvedly herně rozdílné poločasy je dělba bodů zasloužená.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek: Dnes je pro nás bod určitě málo, v prvním poločase jsme byli jasně lepší a měli jsme dát více jak čtyři branky, domácí měli jednu šanci a dali dvě branky, protože jsme si dali vlastní gól. Druhý poločas by naše zkušené mužstvo mělo zvládnout, ale namísto, aby jsme to v klidu dohráli a rozhodli, tak se necháme vybláznit. V deseti lidech jsme dvakrát inkasovali a nakonec ještě byli rádi za bod.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Máca [-] , K. Kapko [-] , J. Jurka [-] (75. R. Jurka [-] ) , P. Sedlák [-] , S. Michal [-] , M. Čurda [-] , J. Krula [-] (87. A. Krejčí [-] ) , V. Kotačka [-] , J. Čurda [-] , D. Janíček [-]

FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - M. Paprskář [-] , O. Švanda [-] , O. Suchý [-] , J. Jelínek [-] - O. Mucha [-] , P. Antoš [-] (84. M. Hřebíček [-] ) , T. Loup [-] , O. Malý [-] (71. T. Mrňa [-] ) - J. Ondrák [-] , J. Pohl [-] -

ŽK: 56. M. Nesiba - 16. M. Paprskář , 22. T. Loup , 86. J. Jelínek . ČK: 72. T. Loup .
Hráči zápasu: P. Sedlák - J. Ondrák .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - KŮRKA Jaroslav, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.