R. Valsa 84.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Bíteše jedinou brankou porazilo Měřín


Branky


84. R. Valsa
0

Velká Bíteš B potvrdila svoji suverenitu na domácím hřišti a dokázala počtvrté z pěti zápasů plně bodovat. Vítězství se ale nerodilo vůbec lehce a jediná branka utkání přišla až v závěru zásluhou Radka Valsy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku čekali diváci marně

První poločas přinesl fotbalovou nudu. Hosté byli mírně aktivnější, ale vyloženější šanci si stejně jako domácí nevypracovali. Domácí se převážně bránili a hrozili pouze z ojedinělých brejků. K vidění byl tedy spíše boj mezi vápny a oba týmy odcházely do šaten zaslouženě za bezbrankového stavu.

Chvíli před koncem rozhodl Radek Valsa

O něco zajímavější bylo druhé dějiství. Hosté se podobně jako domácí v prvním poločase spíše bránili a hrozili z brejků, ale dvě možnosti spálil Šoukal a v největší příležitosti zklamal i jeho kolega Crkal. Domácí se k ohrožení branky dostali až v 70. minutě, ale Rozumova střela netrefila branku. Remízové utkání nakonec strhnul po jediné povedené akci Valsa, kterému přiťuknul míč střídající Fila a Sysel se v bráně natahoval marně. V závěru ještě hosty oslabil vyloučený Matoušek, jeho kolegu Lázničku pak před jasnou červenou kartou zachránil nepřesně rozhodující rozhodčí Terber.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek: Dnes to z naší strany byl spíše jenom boj, hosté byli zejména v prvním poločase aktivnější, ve druhém jsme sice přidali, ale paradoxně soupeř měl mnohem více šancí. My jsme dnes vybojovali z minima maximum.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík: Domácí rozhodli z jediné vážnější šance v 84 minutě, kdy skóroval Valsa. Naše mužstvo nevyužilo několik gólových šancí a o utkání tak rozhodl jediný gól. Pro našeho obránce Tomáše Lázničku to byl specifický zápas proti svému bývalému týmu a jeho výkon a předvedená hra patřila k ozdobám utkání.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
J. Bartošek [-] - M. Paprskář [-] , O. Suchý [-] , O. Švanda [-] , J. Jelínek [-] - O. Malý [-] (70. T. Mrňa [-] ) , T. Nekuda [-] , T. Loup [-] (76. M. Hřebíček [-] ) - D. Rozum [-] (82. Z. Fila [-] ) , T. Dvořák [-] , R. Valsa [-] -

TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - L. Řezníček [-] (66. J. Procházka [-] ) , J. Šoukal [-] , T. Láznička [-] , V. Procházka [-] (79. L. Doležal [-] ) , M. Hladík [-] , M. Matoušek [-] , T. Bublán [-] , V. Crkal [-] , D. Robotka [-] (70. K. Kružík [-] ) , M. Kolda [-]

ŽK: 39. T. Dvořák - 48. M. Matoušek , 64. M. Kolda , 82. K. Kružík . ČK: 89. M. Matoušek .
Hráči zápasu: R. Valsa - T. Láznička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TERBER Ondřej - STANĚK Josef, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.