Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec zdolal doma lídra tabulky z Dukovan


Branky


0

Ve velmi kvalitním utkání viděli diváci na Moravci osm branek. Ke spokojenosti domácích fandů zůstaly všechny body doma. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí odcházeli do kabin o branku spokojenější

Po úvodní vyrovnané pětiminutovce dokázali hosté využít domácí ztráty na polovině hřiště a rychlý brejk zakončil Josef Černý - 0:1. Domácí tato branka namotivovala a postupně získávali herní převahu, kterou nekompromisní ranou zužitkoval František Kovář - v 17. minutě 1:1. Domácí i nadále pokračovali v náporu. Do vedení je mohl poslat Smolík, který po pasu Juračky loboval vyběhnutého Macháčka, ale zamířil těsně vedle tyče. V 34. minutě dokázal odcentrovat Smolík a na zadní tyči skóroval hlavičkou Martin Černý - 2:1. V 41. minutě našel za obranou hostů Smolík naběhlého Kováře, který byl u míče dříve než hostující brankář - 3:1. Domácí dvoubrankový náskok uchránit nedokázali a dovolili hostům v závěru snížit na rozdíl jediné branky. Rohový kop usměrnil za záda Pokorného Miroslav Řezáč - 3:2.

Domácí udrželi vedení až do konce

Očekáváný nápor hostů po návratu ze šaten nepřišel. Oba týmy si vypracovaly několik šancí, ale skóre se měnilo až v 58. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil hlavou domácí Martin Černý - 4:2. O osm minut později se hosté dokázali vrátit do zápasu a zásluhou Iva Koníře snížili opět na rozdíl jediné branky. Domácí dokázali na snížení ihned reagovat a po přímém kopu se na zadní tyči objevil nikým nekrytý Petr Juračka - 5:3. Hosté reklamovali postavení mimo hru, ale branka platila. Potvrdit domácí vedení mohl v 76. minutě Urbánek, ale svůj pokutový kop namířil doprostřed Macháčkovi branky. Penalta se pískala po faulu na Smolíka. Chvíli poté chtěli hosté také zahrávat pokutový kop, ale hlavní rozhodčí na penaltový puntík neukázal. Závěrečná čtvrthodinka přinesla několik tvrdších zákroků z obou stran a zbytečných emocí. Domácí vše zkušeně zvládli a nedali hostům žádnou naději na vyrovnání.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
František Kovář: Po nevydařeném zápase v Náměšti jsme přivítali první tým z Dukovan, který dosud neokusil hořkost porážky, takže o motivaci nebylo nouze. První poločas jsme soupeře přehráli, ale do kabin jsme šli pouze s jednobrankovým rozdílem. Poté jsme skóre navýšili a po zásluze jsme tento chvílemi vyhrocený zápas vyhráli.

SFK Dukovany 2001
Rostislav Štork - trenér: V bojovném utkání, které převyšovalo úroveň 1.B třídy byli šťastnější domácí. Na těžkém terénu se nám hůře kombinovalo. Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - T. Toufar [-] , T. Smolík [-] , O. Urbánek [-] (84. O. Broža [-] ) , J. Kachlík [-] , R. Toufar [-] - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] (90. L. Tulis [-] ) , P. Juračka [-] , F. Kudiovský [-] - F. Kovář [-] (89. M. Hanák [-] ) -

SFK Dukovany 2001
M. Macháček [-] - M. Jašek [-] , M. Řezáč [-] , J. Černý [-] , P. Pislcajt [-] , M. Fojtášek [-] (62. J. Železník [-] ) , I. Koníř [-] (69. L. Pelán [-] ) , P. Sedláček [-] , Z. Prokeš [-] , J. Kunc [-] , M. Němec [-]

ŽK: 74. L. Slavíček , 89. M. Černý - 70. P. Pislcajt , 76. L. Pelán , 78. J. Kunc , 81. M. Macháček .
Hráči zápasu: M. Černý , F. Kovář - J. Kunc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLIŽ Emil - PŮLPÁN Ondřej, FOTR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.