Radešínská Svratka si odvezla bod ze Štěpánova


Branky


0

Malé okresní derby bylo na programu hned v prvním podzimním kole I.B třídy. Štěpánov přivítal na svém hřišti Radešínskou Svratku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli aktivnější, přesto prohrávali

Do prvního podzimního kola vstoupili lépe hosté z Radešínské Svratky, byli aktivnější. V 15 minutě Martin Mužátko krásnou kolmicí z vlastní poloviny vyslal do úniku Miroslava Pekárka, ten postupoval na branku domácích, ale tísněn dvěma obránci domácích zakončoval mimo. Ve 23 minutě přišla kombinace na levé straně na jeden dotek, Michal Šacl narazil Ivo Plhalovi, ten si vyměnil míč před vápnem s Jirkou Janů, ale ve vápně slabě vystřelil přes obránce domácích brankáři do rukavic. Ve 27 minutě  centr z poloviny hřiště od Jirky Janů do vápna, ale Ivoš Plhal zakončoval hlavou nad branku. Ve 32 minutě přišel šok pro hostující celek Veselský prostřelil hostujícího Petra 1:0. Ve 40 minutě Martin Mužátko zahrával roh, ale Ivo Plhal hlavičkoval do brankáře.

Hosté otočili utkání, domácí ale vyrovnali

V 51 minutě Centr z pravé strany od Mirka Pekárka na zadní tyč, Ivo Plhal nedosáhl a Michal Šacl zakončoval nad branku. V 60 minutě odpískal rozhodčí Kuchyňa pokutový kop za úmyslnou hru rukou, Zdeněk Starý ji proměnil 1:1. Již v 66 minutě přišel dlouhý aut do vápna od Antonína Jínka, Ivo Plhal na pření tyči přehodil hlavou brankáře a zavěsil 1:2. V  69 minutě centr z leva do vápna od Michala Šacla na Ivo Plhala, ale ten hlavou nastřelil jen tyč. V 73 minutě vyrovnal domácí Šikula na 2:2. Hosté si moli přeci jenom odvézt tři body ale v 83 minutě po rohovém kopu Martina Mužátka hlavičkoval ve vápně nad Martin Drdla.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUCHYŇA Viktor - TERBER Ondřej, KARLÍK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.