Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví hostilo nováčka soutěže, Hartvíkovice


Branky


0

V utkání, ve kterém hostil tradiční účastník krajských soutěží Křoví, druhého nováčka z Okresního přeboru Třebíč - Hartvíkovice. Ně

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí němec Martin stihl HATTRICK

Hosté nevstoupili do utkání moc dobře, již v 6 minutě se ddomácí dostali do vedení zásluhou Martina Němce 1:0. Hosté se probrali a brankou v 9 minutě zásluhou Horkého Dominika vyrovnali na 1:1. Hosté se dostávali více do hry, jenže se trápili koncovkou. Domácí následně ve 30 minutě po chybě hostujícího celku šli znovu do vedení, když svoji druhou branku v utkání vstřelil Martin Němec 2:1. Hattrick zkompletoval Martin Němec v 41 minutě, když dorážel po standadní situaci do branky 3:1 pro domácí celek Křoví.

Hosté snížili, ale domácí obratem navýšili

Hostující celek ve druhém poločase nevzdal boj a odměnou mu bylo v 63 minutě snížení na 3:2, o které se postaral opět Dominik Horký. když už to vypadalo že se hosté dočkají vyrovnání, přišel pro hostující celek šok v podobě čtvrté obdržené branky, tentokrát se prosadil Němec Lukáš 4:2, V 86 minutě se prosadil za domácí celek Kalina, který zvyšoval již na 5:2. Ze strany domácích to ale nebylo vše, když Pollák upravil na 6:2. Hosté ještě kosmeticky výsledek upravil v 89 minutě zásluhou Jakuba Sýkory - 6:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba: Tak premiéru jsem si představoval jinak, bohužel naše hrubé chyby,soupeř téměř 100%tní a naše nepřesná koncovka, tak zápas pro nás skončil krutě. Dnes jsme dostali strašně laciné góly. Špatným zajištěním, druhý gól jsme jim doslova darovali a zbytečnými fauly kolem vápna. Přesto jsme v druhé půli přidali a domácí jsme přehrávali, dali jsme kontaktní gól a vytvářeli jsme si jednu šanci za druhou, bohužel ale opět po hrubých chybách jsme dostali další tři branky na které potřebovali jen tři šance



Sestavy


TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - R. Kalvoda [-] , J. Beránek [-] , J. Kašpar [-] , L. Němec [-] , M. Němec [-] , M. Kalina [-] , E. Pollák [-] , R. Roštinský [-] , J. Chlup [-] (87. L. Navrátil [-] ) , M. Šustáček [-] (74. V. Kováč [-] )

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Záviška [-] , M. Kopuletý [-] , D. Kopuletý [-] (20. M. Outulný [-] ) , M. Kopuletý [-] , D. Horký [-] , R. Hadraba [-] , J. Sýkora [-] , M. Malý [-] (57. V. Rous [-] ) , M. Sýkora [-] , D. Outulný [-] (46. M. Moczár [-] )

ŽK: 22. J. Chlup , 76. J. Beránek - 16. M. Malý , 59. J. Sýkora .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - JANOVSKÝ Aleš, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.