Moravec vyloupil Kněžice


Branky


0

V prvním "podzimním" kole zavítal jeden z aspirantů na postup do I.A třídy Moravec na horkou půdu do Kněžic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Začátek poločasu patřil domácímu celku, který si vytvořil několik slibně se vyvíjejících šancí a byli v mírném tlaku. Hostující Moravec vysvobodil až v 19 minutě Pavel Červinka, který se prosadil střelou z 28 metrů přesně pod břenvou 0:1. Zbytek prvního poločasu se přeléval z jedné strny na druhou ale vyloženou šanci si ani jeden celek nevypracoval.

Domácí zaslouženě vyrovnal ale nestačilo to

Domácí do druhého poločasu vstoupili znovu aktivněji a zásluhou jim bylo vyrvnání, když se z příměho kopu prosadil domácí Sobotka střelou z 18 metrů přes zeď - 1:1. V 75 minutě přišel dlouhý balón z hlouby vlastní poloviny, který prodloužil faulovaný Martin Černý, rozhodčí nechal výhodu a Urbánek našel na pokutové značce Juračku, který se nemýlil 1:2. V 84 minutě si na rohový kop zahrávajícího kudiovského naskočil Martin Černý a nedal domácímu brankáři šanci 1:3. Konečnou podobu výsledku dal Petr Juračka, když vypíchl míč váhajícímu stoperovi domácích a tváří v tvář golmanovi se nemýlil 1:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Moravec
Lukáš Broža: V úvodní čtvrthodině byli domácí lepším týmem, několikrát nás podržel brankář Pokorný. Z tlaku domácích nás vysvobodil nádhernou brankou Pavel Červinka. Domácí v druhé půli zaslouženě srovnali zvtrestného kopu. Utkání se zlomilo v 75.minutě, když nejprve domácí promarnili velkou příležitost a z následné akce vstřelil vítěznou branku Petr Juračka. O dvě minuty na to definitivně rozhodl hlavičkou Martin Černý a chvíli před koncem dal na 1:4 opět Juračka. Za výkon v druhé půli si tedy odvážíme cenné tři body



Počet diváků: 85. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - KŘEN Filip, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.