Soluboj dvou mistrů OP vyzněl pro toho Jihlavského


Branky


26. M. Máca (p.) , 57. J. Kříž - 10. K. Eliáš , 17. K. Eliáš , 39. R. Ganzwohl , 53. M. Havlín , 62. R. Jonáš , 74. R. Ganzwohl
0

Hned první kolo nejnižší krajské soutěže I.B třídy - skupiny B svedlo k vzájemnému souboji vítěze Okresního přeboru Třebíč - Třebelovice a vítěze okresního přeboru Jihlava - Velký Beranov. Prvnímu utkání přihlíželo pouze 60 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli skvělý vstup, domácí pouze snížili

Pro oba dva celky to byl první zápas v krajských soutěžích. Než se stihli domácí trochu rozkoukat tak hosté v 10 minutě vedli zásluhou Eliáše, který si obhodil posledního hráče a pohotově zakončil 0:1. V 17 minutě navýšil brankové vedení hostů znovu Eliáš kdy chytře vystihl soupeřovu rozehrávku a ve třech šli na domácí branku, Eliáš se rozhodl řešit situaci sám, pohrál si s obránci a zakončil na 0:2. Domácí snížili zásluhou Máci, který proměnil pokutový kop 1:2. Hostující Velký Beranov ale ještě do poločasu stihl navýšit brankové skóre na dva zásahy, když se v 39 minutě prosadil Ganzwohl Richard. Hosté šli do kabin za zaslouženého vedení 1:3.

Hosté znovu vstřelili tři branky

Domácí ve druhém poločase vrhli všechny síly do útoku. A hosté spoléhali na rychlé brejky, které měli v tomto utkání velice efektní. Domácí neproměnili svoji šanci na snížení a soupeř ihned z následujícího brejku v 53 minutě navýšli vedení zásluhou Havlína Martina. Domácí Kříž v 57 minutě znovu snížil pouze na dvooubrankový rozdíl. Domácí Třebelovice už svoje šance neproměnily, za což hosté ještě upravili skóre v 62 minutě zásluhou Jonáše a konečnou podobu výsledku dal v 74 minutě Ganzwohl - 2:6



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Michal Sláma - trenér: Soupeř byl aktivnější, rychlejší a především využil hrubých chyb domácích v obraně a zaslouženě po poločasu vedl 3 : 1. Zaslouženě si po 90 minutách odváží 3 body.

TJ Velký Beranov 1975
Petr Tomášek: Zápas jsme zvládli velice dobře, byli jsme lepším týmem ale soupeř ukázal také svoje kvality. Zaslouženě si vezeme tři body domů.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Čurda [-] , J. Čurda [-] , S. Michal [-] (75. A. Krejčí [-] ) - J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , V. Kotačka [-] , M. Coufal [-] (78. D. Janíček [-] ) - J. Kříž [-] , J. Krula [-] , M. Máca [-] (70. P. Sedlák [-] )

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - P. Kittler [-] , J. Štumar [-] , F. Smejkal [-] - T. Matějíček [-] (62. J. Hladílek [-] ) , M. Křenek [-] , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] (46. M. Havlín [-] ) , K. Eliáš [-] (79. A. Vrtal [-] ) - R. Jonáš [-] , R. Ganzwohl [-]

ŽK: 48. V. Kotačka - 26. R. Kittler , 83. J. Hladílek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - VONEŠ Jakub, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.