3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

19.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté se ještě do fotbalového jara neprobudili


Branky


25. B. Mlynář (p.) , 36. J. Minka , 90. A. Bříza
0

Stříbrný celek podzimní divize, mužstvo s nejlepší obranou i útokem nezažívá nejlepší vstup do fotbalového jara a tuto skutečnost v žádném případě nepotvrzuje. Dosavadní jarní bilance, tři porážky, pouhé dva vstřelené góly, ale už osm inkasovaných, znamenají pozvolný sestup z 2. místa tabulky a rebus, co s tím dál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenický uragán

Domácí začali utkání bez bázně a hany. Ve 3. minutě „nabil“ Bříza Furikovi, Kolenko skvělým zákrokem udržel čisté konto. V 7. minutě se do role nahrávače dostal Furik, Novák ve vyložené pozici branku přestřelil.

 

Mezi tyče se nevešla ani střela Furika ve 14. minutě z přímého kopu. Na druhé straně stálo při domácích štěstí v 16. minutě, když zaváhání gólmana Pastuchy využil Labuda, ale jeho zablokovaná střela se otřela o pravou tyč.

 

Ve 25. minutě posoudil rozhodčí zákrok Juchelky na pronikajícího hráče jako nedovolený a z nařízené penalty se Mlynář nemýlil. 1:0.

 

Příznivci domácích ve 28. minutě už jásali, ale pumelice Karakasidise z přímého kopu zasvištěla jenom nad břevnem.

 

Vyrovnávací gól měli hosté ve své režii ve 30. minutě. Malchárek našel nádherným centrem Labudu, ale jeho hlavička z bezprostřední blízkosti cíl minula…..

 

Ve 34. minutě se zaskvěl brankář Kolenko, když o gólovou radost připravil nevídaným zákrokem Woiteka.

 

Domácí příznivci bouřili nadšením ve 36. minutě. Přímo z rohového kopu zaplachtil balón z kopačky Minky k zadní tyči a bylo to. 2:0.

 

Své vedení mohli pojistit domácí dalším gólem ve 39. minutě, ale po centru Minky minul volej Woiteka o milimetry pravou šibenici.

 

 

 

Jen vynikající Kolenko zabránil debaklu hostů

Druhý poločas začal gólovou příležitostí Býmy, jeho hlavička však v 50. minutě gól nepřinesla. V 54. minutě pálil Bříza těsně nad. O minutu později znovu čaroval v brance Kolenko, dělovku Woiteka vyrazil na rohový kop.

 

Hosté se mohli vrátit do zápasu v 58. minutě, střela Labudy však skončila těsně vedle pravé tyče. Domácí přežili bez úhony i 61. minutu, střela Těžkého skončila na břevně…..

 

Zbývající minuty hry se staly soubojem domácích s brankářem Kolenkem. V 75. minutě se z gólu neradoval Minka po centru Woiteka.

 

V 86. minutě připravil Kolenko fantastickým zákrokem o gólovou radost Břízu. O minutu později zlikvidoval Kolenko odvážným zákrokem znovu sólo Břízy.

 

V 88. minutě nevěřil Navrátil tomu, jak Kolenko vyrazil jeho „loženku“ na rohový kop.

 

Konečnou podobu výsledku pak dal v 90. minutě Bříza, když své sólo přes celou obranu hostů zakončil „blafákem“ a Kolenko byl bezmocný. 3:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Jeseník
Petr Ševčík, trenér: Přípravě jsme věnovali mimořádnou pozornost. Podařilo se nám výborně eliminovat soupeřovu hru a nad očekávání nám vyšel 1. poločas. Po přestávce jsme přežili bez újmy i nástup hostů. Závěr zápasu byl od nás nevídaný a nebýt fantastického výkonu hostujícího gólmana, nejlepšího hráče soupeře, mohli jsme se radovat ještě více. Snad nás toto vítězství nakopne k dalším úspěchům!

FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, trenér: K tomu, co jsme dnes na trávníku předvedli je těžké něco dodat. V prvním poločase bez střelby, téměř žádná mezihra. Domácím jsme skoro darovali dva góly. Když se v úvodu 2. poločasu rýsoval obrat ve výsledku tak nás opustila gólová štěstěna. No a závěr přímo katastrofální, obrana v nedbalkách, můžeme děkovat jen výtečnému Kolenkovi, že jsme neodjeli s ještě větším debaklem! Nechápu, co se to s námi děje……



Sestavy


FK Jeseník
J. Pastucha [-] - J. Mráz [-] (63. P. Kysela [-] ) , L. Woitek [-] , V. Novák [-] (72. V. Keltner [-] ) , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , M. Furik [-] (72. P. Navrátil [-] ) , J. Minka [-] , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , A. Bříza [-]

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - B. Moc [-] , J. Radek [-] (46. M. Hartmann [-] ) , M. Malchárek [-] , V. Těžký [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , M. Juchelka [-] , T. Moravec [-] , J. Košárek [-] (46. P. Rubý [-] ) , J. Býma [-] (76. L. Foitzik [-] )

ŽK: 31. J. Minka , 66. B. Mlynář , 73. A. Bříza - 22. J. Radek , 80. M. Juchelka .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - RICHTÁR Jaromír, SLAMINKA Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.