B. Moc 35.
B. Moc 61.
F. Labuda 84.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

16.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Petrovice nestačily na rozjetý vlak s názvem FCDB


Branky


35. B. Moc , 61. B. Moc , 84. F. Labuda
0

Podzimní divize začala v létě v Petrovicích a skončila v „zimě“ v Dolním Benešově. Dolnobenešovští tak ukončili svou skvostnou podzimní část divize, kterou tak fantasticky rozehráli právě v 1. kole v Petrovicích. Pro jarní část jsou tak nesporným kandidátem na postup do MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moc to začal

Začalo se ve svižném tempu. Ve 4. minutě pálil Adamík z přímého kopu nad. O minutu později si brankář Mrozek skvěle poradil s „padajícím listem“ Rubého. Ve 20. minutě se dělovka Mika mezi tyče nevešla. Z protiútoku vyhlavičkoval Gill gólovku domácích na rohový kop. Ve 24. minutě Václavek skvostným zákrokem připravil o gólovou radost Mika.

 

Ve 35. minutě prošel obranou hostů Labuda a jeho vyraženou střelu vrátil za záda Mrozka nekompromisně Moc. 1:0.

 

Ve 40. minutě zabránil druhému gólu domácích skvělým zákrokem Gill, po střele Hartmanna. Hosty pak výtečnými zákroky podržel od další gólové pohromy brankář Mrozek po střelách Labudy ve 43. minutě a Adamíka ve 45. minutě hry. 

 

 

A Labuda to ukončil

Ve druhém poločase roztočila obě mužstva útočné obrátky na plný plyn. Ve 46. minutě si obrana hostů poradila s pumelicí Moravce. O minutu později čaroval v brance Kolenko po dělovce Hoffmanna.

 

Ve 49. minutě vyrazil nádhernou střelu Rubého z přímého kopu Mrozek na rohový kop. V 54. minutě se domácí marně dožadovali penalty po zákroku brankáře na Adamíka.

 

V 61. minutě si obrana hostů neporadila s útokem Labudy a ve skrumáži pak Moc nezaváhal a dal nekompromisně pojistku na domácí vedení. 2:0.

 

V 65. minutě se proháčkoval obranou hostů Rubý, ale své sólo ke gólovému efektu nedotáhnul. Hostující brankář Mrozek se zaskvěl výtečným zákrokem v 69. minutě po střele Václavka. V 82. minutě pak Labuda ukvapeně přestřelil ve vyložené pozici jeho branku po akci Adamíka. O minutu později v síti neskončila ani pumelice Býmy, po jeho skvělém brejku.

 

 

 

V 84. minutě však domácí ochozy znovu jásaly. Rubý rozehrál akci, se střelou Moravce si obrana hostů ještě poradila, ale kanonýr Labuda dal výsledku konečnou podobu. 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, trenér: Dnes skončila naše podzimní, fotbalová radost z fotbalu. Konec byl potvrzením našich podzimních výkonů a „třetí nula“ v řadě na kontě navíc s plným bodovým ziskem nás definitivně usadila na „stříbrné“ příčce divizní tabulky a to jsme před začátkem ročníku vůbec nečekali. Poděkování patří celému mužstvu, které „makalo“ jako dobře seřízený stroj. S celým realizačním týmem máme nepředstavitelnou radost.

TJ Lokomotiva Petrovice
Jiří Kuljovský, trenér: Domácí vyhráli utkání zaslouženě. Jednoduchou, ale velmi účelnou a efektivní hrou potrestali všechny naše chyby. Víc k tomu nemám co dodat.



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - B. Moc [-] (88. A. Baránek [-] ) , J. Romaněnko [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] (85. V. Těžký [-] ) , M. Hartmann [-] (89. D. Pospěch [-] ) , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Václavek [-] , J. Býma [-]

TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - A. Leibl [-] , M. Puškáč [-] , P. Moskál [-] , D. Gill [-] - M. Hilbert [-] (69. J. Lukan [-] ) , J. Urban [-] , T. Bajzath [-] (46. D. Hanusek [-] ) , J. Hoffmann [-] - P. Miko [-] - P. Škuta [-] (80. F. Kondziolka [-] )

ŽK: 78. J. Romaněnko - 56. D. Hanusek , 71. A. Leibl .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: Šistík Petr - ŽUROVEC David, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.