2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

14.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčku vyzněl lépe pro domácí


Branky


0

Nováčkovský souboj dvou mužstev, která v červnu slavila prvenství v krajském přeboru (Jeseník v Olomouckém a Pustá Polom v Moravskoslezském kraji). Oběma týmům se zatím v divizi daří. Pusté Polomy o trochu lépe než Jeseníku – dosud nasbírali o tři body více a jsou o jednu příčku před svým hostitelem a tak nás čekal opravdu zajímavý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani vítr Břizu nezastavil

Začátek ovšem vypadal ze strany domácích hodně opatrně, na mužstvu bylo znát, že si je vědomo, jak je úvod zápasu důležitý (v předchozích třech kolech vždy inkasoval hned v prvních minutách). Hosté měli územní převahu, ale jen po šestnáctku.

První gólová šance se tak zrodila na druhé straně. Průbojný Woitek utekl po křídle, zpětnou přihrávkou našel Plháka, ale jeho střelu fantasticky vytáhl brankář Štencel. Hosté měli velkou šanci po Pastuchově vyběhnutí až na hranici šestnáctky, kde jesenický gólman nejprve nedosáhl v souboji na míč, ale vzápětí obětavým skokem zlikvidoval gólovou střelu.

V prvním poločase byl k vidění jen průměrný fotbal a oběma týmům hru komplikoval silný vítr. Ten hrál roli i v dlouhém nákopu Karakasidise, který z téměř čtyřiceti metrů poslal balon na bránu a gólman hostí měl co dělat, aby ho vyrazil mimo tyče.

 

Vedoucí gól Jeseníku přišel tři minuty před pauzou. Woitek dlouhým pasem našel Břízu, který se probil přes váhajícího stopera a pohotovou střelou rozjásal domácí diváky. 1:0.

Kundrátek zažehl jiskru naděje

Začátek druhé půle opět patřil hostům, kteří v 52. minutě vyrovnali. Prodloužený nákop se dostal za obranu, kam naběhl bývalý baníkovec Kundrátek a potvrdil své střelecké vlohy. 1:1.

Chvíli nato měl velkou šanci Hanzlík, který hlavou po Woitkově centru jen těsně minul polomskou tyč.

A v 57. minutě Jeseník znovu vedl. Mlynář nastartoval na křídle Woitka, ten byl rychlejší než bránící hráč a přesným centrem našel nabíhajícího Břízu, který z voleje podruhé zavěsil. 2:1.

Ve zbytku utkání domácí dobře bránili a sami mohli pojistit vedení, když po rohovém kopu obrana soupeře zblokovala v poslední chvíli Woitkovu střelu. Pustá Polom měla územní převahu, větší šanci si, ale nepřipravila.

Naopak v úplném závěru ukázal velké sólo střídající Furik, prošel přes půl hřiště až před branku, jeho ránu ale Štencel vyrazil.

 

Jeseník znovu ukázal, že na to má a přezimuje minimálně s osmnácti body, což je dobrý základ pro jarní odvety. 



Sestavy


FK Jeseník
J. Pastucha [-] - L. Woitek [-] , J. Vavrač [-] (78. M. Furik [-] ) , B. Mlynář [-] , P. Plhák [-] (88. J. Daniel [-] ) , J. Minka [-] , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , V. Novák [-] , M. Hanzlík [-] , A. Bříza [-] (87. V. Keltner [-] )

Sport-Club Pustá Polom
P. Štencel [-] - T. Hradský [-] , P. Kundrátek [-] , M. Šmíd [-] (46. L. Kundrátek [-] ) , N. Štýbar [-] , A. Černohorský [-] , R. Jašek [-] , L. Kužel [-] , M. Hradský [-] , P. Potůček [-] (72. A. Blucha [-] ) , J. Pfleger [-]

ŽK: 40. A. Bříza , 65. J. Minka , 88. P. Plhák , 89. V. Keltner - 46. T. Hradský , 75. P. Kundrátek .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: ŠAFRÁN Daniel - MIKESKA Karel, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.