1:3
(1:1)
28. J. Býma
52. J. Býma
92. M. Juchelka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

12.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín daroval Benešovským tři body


Branky


8. M. Kiss Farkas - 28. J. Býma , 52. J. Býma , 92. M. Juchelka (p.)
0

V dnešním divizním utkání sledovali diváci mimořádně dramatickou, fotbalovou bitvu. Domácí v letošním ročníku bojují o „holý život“, hosté naopak atakují nejvyšší příčky divizní tabulky. A novojičínští tak v klíčovém utkání o body přišli a dno tabulky se neuvěřitelně přibližuje. Hosté naopak poskočili už na „stříbrnou“ příčku tabulky divize a to je ten nejlepší dárek k 90. výročí založení klubu! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

Favorit začal ve velkém stylu. Ve 3. minutě se řítil na gólmana Klepka kanonýr Adamík, ale koncovka ho zradila. Po dvou minutách se prošel obranou domácích Býma, ale po zákroku Klepka se kopal jenom rohový kop.

 

No a jak to ve fotbale bývá. V 8. minutě zahrával Kiss Farkas přímý kop a ke zděšení hostů skončil balón neuvěřitelně v jejich brance. 1:0.

 

Nečekaný úvod domácí nabudil. Jejich elán však zmrazila blesková akce hostů.

 

Ve 28. minutě založil čítankový brejk hostující Václavek a Býma nevídaným volejem neomylně zavěsil.1:1.

 

Domácím však ani tento moment v jejich touze po vítězství plyn neubral. Naopak. Ve 31. minutě zasvištěla dělovka Kiss Farkase těsně nad břevnem branky hostů.

Ve 32. minutě našel nádherný centr Uhlíře kanonýra Lokšu, ale brankář Kolenko ho o gólovou radost skvělým zákrokem připravil.

Ve 34. minutě se mezi tyče nevešla dělovka Macíčka. Při domácích pak stála fotbalová štěstěna ve 40. minutě hry.

Se sólem Václavka si báječně poradil Klepek, míč vyrazil na břevno a dorážka Rubého skončila k lítosti hostů na spojnici jeho branky.

Snaha Nového Jičína byla marná

Druhý poločas začal pro domácí super šokem. Býma vyhrál v 52. minutě souboj ve vápně a jeho dělovka skončila s pomocí teče domácího obránce za zády bezmocného Klepka. 1:2

 

Nad domácími se začaly i v tomto pohledném, slunečném,  podzimním počasí stahovat „černé mraky“.

 

Blízko vyrovnání byli v 63. minutě. Po akci a centru Kiss Farkase však hlavička Juříčka branku hostů ve stoprocentní gólovce minula. Hosté mohli pojistit své vedení v 67. minutě však střela Moce svůj cíl minula a gólem neskončila ani utěšená hlavička Romaněnka v 71. minutě.

Z vyrovnání se domácí netěšili ani v 79. minutě, tečovaná střela Juříčka skončila jen rohovým kopem. Pojistku na vedení svého mužstva měli hosté v 80. minutě po akci a střele Václavka a v 83. minutě po sóle Adamíka.

Ve stejné minutě šel pod sprchy po 2. žluté kartě Haas a domácí hráli „přesilovku“.  Vlna vzrušení se pak zvedla v 85. minutě hry, po přímém kopu zmrazil gólovou radost domácích praporek asistenta rozhodčího – ofsajd???

 

V 88. minutě pak brankář Kolenko famózním zákrokem udržel vedení hostů po přímém kopu Kiss Farkase. Konečná podoba výsledku se tak zrodila až v nastaveném čase. V  92. minutě solový brejk kanonýra Adamíka zastavil nedovoleným zákrokem brankář Klepek a z nařízené penalty se kapitán hostů Juchelka nemýlil. 1:3



Ohlasy k zápasu


FK Nový Jičín
Radovan Lokša, útočník: Sami jste to viděli. Co k tomu dodat. Zápas rozehrajeme skvěle. Další šance pak neproměníme v góly, naopak po nepochopitelných chybách sami inkasujeme a úsilí, které do zápasu vložíme, zůstane bez bodového efektu. Je to v nás, musíme se s tím porvat!

FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, trenér: Fotbal jen pro silné nátury. Od začátku nevídané drama, kterému nechybělo vůbec nic. My jsme se zase nevyvarovali školácké chyby, draze jsme za ni pykali a pak to stojí enormní úsilí, než se vrátíme do zápasu. Za to, že se to podařilo patří všem hráčům obdiv a poděkování. Pro domácí je to kruté, ale fotbal už je takový.



Sestavy


FK Nový Jičín
F. Klepek [-] - M. Švec [-] , D. Javorek [-] , M. Kiss Farkas [-] , P. Macíček [-] - J. Juříček [-] , J. Opatřil [-] , L. Uhlíř [-] (84. T. Pokorný [-] ) , J. Kalich [-] - R. Lokša [-] , J. Smolarčík [-] (65. F. Nippert [-] ) -

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - B. Moc [-] (82. F. Labuda [-] ) , J. Romaněnko [-] , O. Haas [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Václavek [-] , J. Býma [-] (72. V. Těžký [-] )

ŽK: 54. P. Macíček , 69. F. Nippert , 74. J. Juříček , 78. D. Javorek , 91. F. Klepek - 61. O. Haas , 87. M. Juchelka . ČK: 83. O. Haas .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Koláček Josef - KULIČKA Radek, POSPÍŠIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.