J. Uher 67.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolnobenešovští vydolovali v Havířově bod


Branky


67. J. Uher - 62. O. Adamík
0

Utkání těchto dvou tradičních soupeřů nikdy nepostrádají náboj a jiskru. Ani dnes tomu nebylo jinak, navíc v průběhu celého 1. poločasu nepříjemně pršelo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dešti se nikdo netrefil

Od prvního momentu se hrálo ve vysokém tempu a s maximálním nasazením.

 

Do první šance se dostal Václavek, jeho střela skončila rohovým kopem. V 16. minutě zasvištěla nádherná střela Uhera kolem pravé šibenice branky hostů.

 

Do velké, gólové šance se dostal ve 27. minutě Uher, Kolenko mu však balón vzal přímo z hlavy! Velmi blízko gólu byli hosté ve 33. minutě. Balón putoval po ose Adamík – Václavek – Moravec, ale jeho střelu bezpečně přilepil do svých rukavic gólman Směták.

 

Na druhé straně se blýsknul ve 37. minutě famózním zákrokem brankář Kolenko, po dělovce střelce Uhra. Vzruch na hřišti i v hledišti přinesla 44. minuta, kdy hosté reklamovali hraní rukou domácího brankáře Smětáka mimo pokutové území

Spravedlivá dělba bodů

V poločasové přestávce déšť ustal, ale tempo hry nabralo ještě vyšší obrátky. Hrálo se „nahoru – dolů“ a diváci se dostávali do varu.

 

V 62. minutě prošel Býma obranou domácích, jeho vyraženou střelu načechral Rubý na Adamíka a ten hlavičkou poslal hosty do vedení. 0:1.

 

Gól ještě více vyburcoval domácí k atakům na branku hostů. V 67. minutě se v sólovém nájezdu řítil na brankáře Kolenka Švábík a po jeho střele si podal ruku s fotbalovou štěstěnou. Ta orazítkovala jenom pravou tyč, ale odrazila se přímo na kopačky dobíhajícího Uhera a ten nezaváhal. 1:1. 

 

V závěrečné desetiminutovce chtěla obě mužstva strhnout vítězství na svou stranu. To byl tajfun! V 82. minutě připravil Kolenko o gólovou radost Gomolu. V 86. minutě ukázal Býma všem bránícím hráčům záda, ale jeho sólo skončilo na hrudi domácího hrdiny okamžiku, brankáře Smětáka. No a na druhé straně se zaskvěl v 88. minutě Kolenko, když si poradil s dělovkou Švábíka.

 

Nadstandardně kvalitní fotbalová „bitva“ na těžkém terénu tak skončila dělbou bodů. Hráči obou mužstev si za předvedené výkony právem zasloužili, při odchodu do kabin, potlesk přítomných 120 diváků, kteří utkání i přes nepříznivé počasí navštívili!



Ohlasy k zápasu


MFK Havířov
hrající trenér, Miroslav Matušovič: Utkání nepostrádalo kvalitu. My jsme po nevydařeném vloženém kole chtěli vyhrát, ale soupeř byl nadmíru kvalitní. Já pochopitelně nemohu být spokojený, protože jsme se vítězství nedočkali, ale objektivně musím uznat, že dnes i zisk bodu za remízu má svou cenu.

FC Dolní Benešov
hlavní trenér, Dušan Christoph: Anglický týden dokonale prověřil kvality všech mužstev. Když k tomu připočteme ještě dnešní „psí“ počasí, tak musím mužstvo pochválit za to, jak se na trávníku vydalo ze všech sil. Tak kvalitní utkání v divizi se nevidí každý týden! A nemalý podíl na tom má i výkon rozhodčích, kteří těžký zápas zvládli velmi dobře. Mohli jsme vyhrát, ale i prohrát, tak si myslím, že dělba bodů je spravedlivá!



Sestavy


MFK Havířov
R. Smětak [-] - K. Skoupý [-] (63. T. Gomola [-] ) , P. Cigánek [-] , P. Lisický [-] , D. Musiol [-] (84. V. Trmal [-] ) , P. Michalčák [-] - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] (77. J. Cenek [-] ) , J. Uher [-] , M. Švábík [-] , T. Omasta [-] -

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - J. Romaněnko [-] (41. L. Foitzik [-] ) , V. Těžký [-] , O. Haas [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] (79. D. Klinger [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Václavek [-] , J. Býma [-]

ŽK: 12. T. Wojnar , 22. P. Cigánek , 89. T. Gomola - 13. M. Václavek , 65. O. Adamík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Silný Zdeněk - ŠAFRÁN Daniel, KULIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.