2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeseník doma naplno bodoval


Branky


0

Domácí prohra s Frýdlantem a debakl ve Velkých Karlovicích jsou zapomenuty. Kozlovice – nejkvalitnější soupeř, jaký se v Jeseníku v divizi dosud představil – důkladně prověřily domácí mužstvo, které obstálo. Potěšitelný je pro Jeseník nejen výsledek, ale hlavně aktivní a bojovný fotbal, jakým se doma prezentovali. Mlynář na pozici stopera, dorostenec Mráz na kraji obrany, Karakasidis uprostřed hřiště, Navrátil na křídle, Kysela v útoku, Pastucha s Minkou jen na lavičce. Promyšlený trenérský tah, nebo jen zoufalý pokus za každou cenu udělat nějakou změnu, která zastaví nelichotivou výsledkovou i herní bilanci domácích? Odpovědí bylo devadesát minut proti Kozlovicím, ve kterých jeseničtí hráči nechali na hřišti všechno a po vynikajícím výkonu zvítězili 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za stálého deště, který na konci poločasu ještě zhoustl, se hrál bojovný a rychlý fotbal, domácím nechyběla dynamika a vysoké tempo. Na kraji domácí obrany pak zazářil osmnáctiletý Jiří Mráz, který sebevědomým postojem ubránil bývalého hráče Baníku a mistra Evropy do 21 let z roku 2002 Libora Žůrka (36 let). Už v prvním poločase byl Jeseník nebezpečnější a častěji se dostával na dostřel soupeřovy branky. Kozlovice se ubránily a domácího gólmana Vránu příliš neprověřili. Na druhé straně prokazoval své kvality další někdejší ligový hráč v kozlovickém týmu, bývalá opora brněnské Zbrojovky Tomáš Bureš (37 let).

 

 

Druhý poločas přinesl rychlý nástup domácích: po ose Woitek – Kysela se k zakončení dostal Bříza a z úhlu prostřelil Bureše. Trenér hostí hned zareagoval dvojím střídáním. Jeseník neopustil aktivní hru a v 60. minutě byl odměněn druhým úspěchem: Vránův dlouhý nákop prodloužil hlavou Karakasidis, Kysela se vřítil do šestnáctky a z ostrého úhlu to trefil parádně.

Jeseník ani v osmém divizním utkání neudržel čisté konto a znovu dostal velmi nešťastný a hloupý gól. Pokus Davida Střelce zblokoval Bříza tak nešťastně, že balon vysokým obloukem přeletěl nad hlavou bezmocného Vrány. Kontaktní branka hosty vyburcovala a hned vzápětí mohlo být vyrovnáno: Sikora našel centrem Žůrka, který zblízka hlavičkoval do tyče.

 

Domácí čekali krušnou závěrečnou čtvrthodinu, ale přestože měly Kozlovice převahu a zatlačily Jeseník, vyloženou gólovou možnost si nepřipravily. Domácí se bojovným výkonem ubránili a zaslouženě získali tři body, neboť po většinu zápasu byli lepším týmem.



Sestavy


FK Jeseník
M. Vrána [-] - P. Navrátil [-] (92. V. Keltner [-] ) , L. Woitek [-] , A. Bříza [-] (74. J. Minka [-] ) , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , P. Plhák [-] (82. M. Furik [-] ) , P. Kysela [-] , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , J. Mráz [-]

FK Kozlovice
T. Bureš [-] - T. Heger [-] , D. Hradil [-] (54. T. Hrušák [-] ) , J. Tomčík [-] , M. Král [-] , L. Žůrek [-] , Š. Přikryl [-] (54. O. Kyselák [-] ) , M. Matocha [-] , L. Kaďorek [-] , M. Král [-] (67. P. Sikora [-] ) , D. Střelec [-]

ŽK: 26. J. Karakasidis , 43. P. Kysela , 85. J. Minka , 90. M. Vrána - 70. M. Král , 78. O. Kyselák .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: BROSKEVIČ Michal - TRIGAS Paskal, SLAMINKA Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.