Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2016 17:00

1.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov deklasoval Nový Jičín


Branky


0

Rýmařov ve svém prvním zápase na domácím hřišti porazil Nový Jičín a udělil mu lekci z produktivity. Tomáš Šupák se blýskl třemi góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastňák to rozjel

Zapás pro hostující hráče nezačal špatně. Hned v 5. minutě se po pravé straně rozběhl Kalich a domácí hráč ho musel zastavit nedovoleným zákrokem. Následný centr do pokutového území však domácí gólman vyboxoval. A tak se ke slovu dostali domácí. Centrovaný míč z levého rohu hřiště se dostal mezi Lesáka a Kisse Farkase a ten si sklepnul míč do vlastní sítě. 1:0. A pak začal řádit domácí kanonýr Šupák. Tentokrát po pravé straně zatáhl míč Michal Furik, krásně pod sebe naservíroval míč na Šupáka a ten se v těchto situacích nemýlí. 2:0. V 25. a 26. minutě, dvě zbytečné žluté karty pro Nový Jičín. V 34. minutě utekli hostům dva hráči Rýmařova a koncovka opět vyšla na Tomáše Šupáka, který placírkou přesně uklidil míč za záda bezmocného Tichánka. 3:0. A takhle skončil i první poločas. 

Němec dílo zkázy dokonal

Hned v 51. minutě nastřelili domácí hráči břevno a ukázali, že 3:0 jim nestačí, protože hned na to se opět trefil Šupák a dokonal tak čistý hattrik. 4:0. Ale za dvě minuty se dočkali také hosté. Po centru Kisse Farkase se prosadil střídající Pavel Macíček. 4:1. No a poté začal boj uprostřed hřiště, který však přinesl jen hromadu žlutých karet. V 84. minutě dílo zkázy, pro hosty, dokonal Radek Němec a stanovil tak konečný výsledek zápasu na 5:1. Hosté zcela herně nepropadli, ale Rýmařov je potrestal za jejich hrubé individuální chyby v defenzivní čnnosti. Byl to však první zápas a lze se z něho poučit.



Ohlasy k zápasu



FK Nový Jičín
Ladislav Trávník, hlavní trenér: Zápas v Rýmařově jsme začali velmi dobře. Dobře jsme kombinovali a dostávali se před dpmácího brankáře. V 6 min. se po hezké akci dostal k míči do pokutového území Marek Hrubý kde jej fauloval domácí obránce , ale rozhodčí neodpískal. V 10 min. jsme zbytečně inkasovali. Přesto jsme dále pokračovali ve své hře a dostávali se před trestné území Rýmařova. Ale tam jsme se přes dobře organizovanou hru domácích jen těžko prosazovali. Zápas byl velmi vyrovnaný a byl o chybách. Ty jsme udělali do poločasu ještě dvě my a nepochopitelně jsme odcházeli do šaten za poločasového stavu 3:0 pro Rýmařov. V poločase šel do hry Pavel Macíček a Lukáš Uhlíř za ne úplně zdravého Pepika Opatřila a Marka Hrubého. Hra se oživila a od první minuty jsme zatlačili domácí k jejich brance. V 52 min.ale přišel opět trest za další naši individuální chybu a domácí zvýšili na 4:0. To už bylo velmi hrozivé. O 2 min . později po centru Michala Farkaše snížil Pavel Macíček na 4:1. Bohužel to bylo z naší strany vše a naopak v závěru utkání domácí po krásné akci završili výsledek na 5:1.. Prohráli jsme , ale hra byla dobrá. Bohužel jsme v tomto zápase hodně chybovali a proto prohráli.Domácí byl kvalitní soupeř a dal nám lekci z jednoduchosti a proměňování šancí. Věřím, že to bylo pro nás velké poučení a v dalším zápase s Přerovem se vrátíme na vítěznou vlnu.



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Harazin [-] , T. Krejčí [-] , Z. Horák [-] , M. Hoza [-] - M. Furik [-] , J. Furik [-] , J. Lesák [-] (66. A. Vajdík [-] ) , R. Němec [-] - T. Šupák [-] (87. J. Tomeček [-] ) , P. Ondruška [-] (85. D. Furik [-] )

FK Nový Jičín
J. Tichánek [-] - F. Nippert [-] , M. Kiss Farkas [-] , O. Malina [-] , T. Pokorný [-] - J. Opatřil [-] (46. P. Macíček [-] ) , J. Kalich [-] (80. D. Seidler [-] ) , J. Juříček [-] , M. Hrubý [-] (46. L. Uhlíř [-] ) - R. Lokša [-] , J. Smolarčík [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - TRIGAS Paskal, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.