0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

25.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec podruhé za sebou vstřelil v zápase tři branky. Tentokrát už to na výhru stačilo


Branky


48. T. Reška , 53. P. Kasala , 68. T. Reška
0

Náročný týden zakončil nedělní zápas Brumova se Bzencem. Hosté tento zápas zvládli lépe díky výborně zvládnutému druhému poločasu a odvezli si z Brumova všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Hosté hrající v herní pohodě na soupeře hned od začátku vlétli, ale i přes trvající tlak se jim nepovedlo dostat do žádné větší brankové příležitosti. Snad jedinou šanci měl po centru Zůbka útočník Petr Kasala, ale z nadějné pozice nedokázal míč uklidit do branky. To ale bylo ze strany hostů vše, a když se neosmělili ani domácí, tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Reška dvěma zásahy rozhodl utkání

Bzenec si střeleckou chuť vrátil ihned po návratu z kabin, jelikož už ve 48. minutě otevřel skóre Tomáš Reška, který si naběhl na přesný Mlýnkův centr (0:1) a opět minut později zvyšoval na 0:2 Petr Kasala, jenž využil skvělou práci Rešky, který mu míč po individuální akci předložil před prázdnou bránu. A v 68. minutě už to bylo 0:3, když Cúcik ještě dokázal vyrazit Kasalovu hlavičku, ale na dorážku Tomáše Rešky už nemohl dosáhnout - 0:3. Brumovští otevřeli hru, čehož ale využili hosté a dostávalí se do vyložených brankových příležitostí. Jenže bzenecká ofenzíva včele s Kasalou a Reškou  si vylámala zuby na skvelém Cúcikovi, a tak už další branku nepřidala.



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
Ivan Pecha (asistent trenéra): Těžko se mi hledají příčiny, opět nám to ale nešlo. Většina hráčů si snad myslí, že to půjde samo. Šetříme krokem v domnění, že to za nás někdo vyřeší. Bzenec je zachráněný, přijel si zahrát pohodový fotbal. Nám to ale nešlo, inkasovali jsme po naivních chybách, pak už přestala fungovat hlava. Už první poločas nebyl dobrý, ale dvě šance jsme ještě ustáli. Druhá půle byla křeč.

TJ Slovan Bzenec
Petr Kasala: Zápas se mi hodnotí dobře. Byli jsme herně jasně lepší, a pokud bychom proměnili další vyložené šance, byl by výsledek pro nás ještě příznivější. Skóre 3:0 je pro Brumov ještě milosrdné.



Sestavy


FC Brumov
A. Cúcik [-] - M. Chovanec [-] , D. Juřica [-] , M. Kolář [-] , M. Novák [-] - M. Imeri [-] (46. P. Naňák [-] ) , M. Šutalo [-] , M. Zvoníček [-] (88. O. Janáč [-] ) , J. Vítek [-] - P. Naňák [-] - D. Řehák [-] (66. J. Habanec [-] )

TJ Slovan Bzenec
M. Kůřil [-] - J. Mokrý [-] (75. J. Sasínek [-] ) , J. Chromeček [-] - L. Mlýnek [-] (80. T. Petrucha [-] ) , T. Košut [-] , P. Horňák [-] , T. Zůbek [-] , D. Šmahaj [-] , L. Škodík [-] - P. Kasala [-] (81. J. Bábíček [-] ) , T. Reška [-]

ŽK: 13. P. Naňák , 35. J. Vítek , 36. M. Zvoníček , 65. D. Juřica .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - KOZUBÍK Jiří, GLOSER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.