4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

24.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec na domácím hřišti nadělil Slavičínu čtyřgólový příděl


Branky


0

V rámci 24. kola cestoval Slavičín na jih Moravy na půdu Bzence. Právě hostujícímu celku mohla před zápasem vylepšit motivaci zpráva, že Břeclav, která je před nimi o tři body, prohrála s Hodonínem. Toho Slavičín nedokázal využít, a tak se na čtvrté místo nedotáhl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bzenec se dostal do vedení už ve třetí minutě

Bzenec v domácím prostředí na nic nečekal, ihned se vrhl na soupeře, a tak už ve 3. minutě mohl slavit úvodní branku. Rohový kop Šmahaje přesně našel hlavu Libora Škodíka, jenž střelou do protipohybu překonal brankáře Jelínka - 1:0. Vstřelená branka Bzenec neuspokojila, naopak se stále tlačil dopředu a Jelínek měl plné ruce práce. Za stoprocentní příležitost se dal označit průnik Kasaly s Reškou, kteří šli sami na brankáře, ale dostat míč za jeho záda se jim nepodařilo. V prvním poločase aktivní Kasala měl ještě dvě velké příležitosti, a tak si domácí museli na gól počkat až do 45. minuty, kdy Tomáš Zůbek využil zaváhání obrany a těsně před odchodem do kabin zvýšil na 2:0.

I po změně stran byli nebezpečnější domácí a Slavičín se do šancí dostával jen zřídka. Definitivní klid přinesla branka Petra Kasaly ve 49. minutě, jenž využil dlouhého autu Rešky a Škodíkově přizvednutí - 3:0. Následně se do dvou příležitostí dostal i hostující Petr Švach, a když ani jednu z nich nevyužil, tak v 81. minutě přidal svůj druhý gól Tomáš Zůbek, ke kterému se dostal odražený balón a díky umístěné střele z první skončil také v síti - 4:0. Zápas už se po této brance víceméně dohrával. Domácí sice ještě mohli navýšit rozdíl skóre na pět branek, ale ani jednu z dalších příležitostí nevyužili.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec
Libor Škodík (trenér): S výsledkem jsme samozřejmě spokojení. Pokud vyhrajeme o čtyři branky, tak je to v pořádku. Nicméně šancí jsme měli na dvojciferný výsledek,“ prohlásil domácí kouč, který čekal od Slavičína mnohem víc. „Hosté mě celkem zklamali. V poli sice hráli celkem slušně, ale do vyložených šancí se nedostali




Sestavy


TJ Slovan Bzenec
M. Kůřil [-] - J. Chromeček [-] , J. Mokrý [-] - L. Mlýnek [-] , P. Horňák [-] , T. Zůbek [-] , D. Šmahaj [-] , L. Škodík [-] , T. Košut [-] - P. Kasala [-] (82. O. Pyclík [-] ) , T. Reška [-] (85. T. Petrucha [-] )

FC TVD Slavičín
P. Jelínek [-] - D. Zvoníček [-] (57. A. Bartoš [-] ) , O. Školník [-] , J. Lukaštík [-] , V. Kalus [-] , F. Ondruš [-] (46. L. Žáček [-] ) , P. Kříž [-] , P. Švach [-] , D. Horáček [-] (74. M. Salajka [-] ) , T. Kocián [-] , L. Mezírka [-]

ŽK: 18. D. Šmahaj - 39. D. Horáček , 48. D. Zvoníček , 64. O. Školník .
Místo: Bzenec. Počet diváků: 165. Rozhodčí: FABEŠ Roman - MIČKA Adam, SÁGL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.