1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 10:15

22.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod na jaře poprvé padl, nad jeho síly byl Brumov


Branky


0

Klíčová situace utkání přišla na počátku druhé půle, když domácí družina vsítila jediný gól zápasu. Brod tak v postupovém souboji ztratil důležité body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Do Brumova, který stále bojuje o záchranu, zajížděl druhý celek divizní tabulky z Uherského Brodu. Začátek střetnutí se vyznačoval opatrností a hra se většinou přelévala od šestnáctky k šestnátce a oba brankáři byli nezaměstnaní. Těžký terén moc kombinační hře nesvědčil a hrálo se bojovné utkání, kdy hosté z Brodu hrozili především ze standartních situací, které se nažili nakopávat na bývalého exligistu Blahu. Brumov nadruhou stranu hrozil z rychlých brejků. První půle branku nepřinesla, i když náznaky šancí se objevily.

 

 

Začátek druhého dějství vyšel na jedničku Brumovu, který se ujal po čtyřech minutách hry vedení, když se úspěšným střelcem stal po standardní situaci Novák, který jak se později ukázalo se stal jediným úspěšným střelcem zápasu - 1:0. Tento omamžik vliv krev do žil domácí družině, která dokázala odolávat náporu Brodu a neustále hrozit z rychlých brejků. Brumov však ani jeden neproměnil. Stejně se vedlo na druhé straně hostům z Brodu, kteří díky prohře ztratili kontakt s vedoucím Hodonínem.


Ohlasy k zápasu



ČSK Uherský Brod
Martin Onda (trenér, slovacky.denik.cz): Šancí jsme měli dost, ale nedokázali jsme nic dotlačit do brány.Jednou se to stát muselo a přišlo to teď. Nesmíme z toho ale dělat žádnou vědu, spíš bychom si měli vážit toho, že jsme devětkrát za sebou vyhráli, to se vám jen tak nepovede. Zaokrouhlit počet výher na deset by bylo hezké, ale to už je teď jedno.Na těžkém terénu to bylo remízové utkání. Hřiště v Brumově je navíc menší, takže to bylo hlavně o bojovnosti, o důrazu. Nám opět chybělo několik zkušených hráčů, na to se ale nemůžeme vymlouvat. Na hřišti byli další, kteří to měli zvládnout



Sestavy


FC Brumov
A. Cúcik [-] - M. Kolář [-] , M. Chovanec [-] , M. Novák [-] , D. Juřica [-] - J. Vítek [-] , P. Naňák [-] (68. J. Habanec [-] ) , M. Šutalo [-] (89. D. Polách [-] ) , M. Zvoníček [-] , M. Imeri [-] - P. Naňák [-] (88. O. Janáč [-] )

ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] , M. David [-] - L. Nevařil [-] (80. R. Josefík [-] ) , L. Jaroněk [-] (46. J. Michalec [-] ) , F. Hruboš [-] , V. Dolina [-] , B. Šálek [-] - L. Blaha [-] , O. Večeřa [-] -

ŽK: 39. J. Vítek , 55. M. Imeri , 59. D. Juřica , 67. P. Naňák , 76. P. Naňák , 86. M. Zvoníček , 90. A. Cúcik - 30. M. Kúdela , 32. F. Hruboš , 51. B. Šálek , 53. O. Večeřa , 57. M. Červinka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: MARTINEC Michal - MAREK Daniel, HUDEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.