0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:00

8.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Brod vyhrál pošesté za sebou


Branky


0

Uherský Brod doslova vydoloval tři body z Tasovic, kde svou výhru pojistil až deset minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Tasovic přijel Uherský Brod, který chtěl prodloužit svou sérii pěti vítězných utkání. Hrálo se velmi bojovné utkání s mnoha osobními souboji. I hrbolatý terén moc kvalitě hry nepřidal, takže o kombinační hře se nedalo vůbec mluvit. První branku utkání vsítili po půlhodině hry hráč Uherského Brodu, když na konci pěkné kombinační akce stál Mančík - 0:1. V utkání se pak začalo příliš jiskřit, což odnesli dva hráčí hostů krvavým zraněním. V 79. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hráč hostů Šálek. Domácí Tasovice, ale svou přesilovku nevyužily. Naopak deset minut před závěrečným hvizdem rozhodčího udělaly Tasovice chybu ve středu hřiště, a Dolina upaloval z půlky hřiště sám na domácího brankáře, kterému udělal kličku a v pohodě uklidil míč do prázdné branky - 0:2. Brod si pak už výhru zkušeně pohlídal a připsal si tak šesté vítězství za sebou. 



Ohlasy k zápasu



ČSK Uherský Brod
Martin Onda (trenér): Jsem rád, že jsme to zvládli. Na hrbolatém hřišti se moc nedal hrát fotbal, byl to převážně boj, o to je naše výhra cennější Zdroj: http://slovacky.denik.cz/fotbal_region/brodane-vezou-tri-body-i-krvave-sramy-20160925.html



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
V. Pavliv [-] - R. Švarc [-] , R. Lašák [-] , L. Hrazdílek [-] , Z. Mička [-] - P. Horáček [-] (58. J. Fukal [-] ) , M. Blahoudek [-] , K. Veselý [-] , J. Čermák [-] (55. J. Landšperský [-] ) - M. Paul [-] - R. Makarevych [-] (78. M. Svatoš [-] )

ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. David [-] , M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] - M. Pochylý [-] (68. R. Holík [-] ) , B. Šálek [-] , M. Mančík [-] (83. L. Jaroněk [-] ) , M. Pacl [-] , R. David [-] - J. Michalec [-] (58. V. Dolina [-] ) , L. Blaha [-]

ŽK: 25. M. Blahoudek , 42. Z. Mička , 84. L. Hrazdílek - 72. B. Šálek , 92. L. Blaha . ČK: 79. B. Šálek .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: MIČKA Adam - ŠULA Petr, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.