2:1
(1:1)
22. T. Holý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulínská Admira doma díky Dutkevičovi přetlačila Lužkovice


Branky


0

Do Hulína zavítaly v nedělním odpoledni Lužkovice, které zde nechtěly dát svoji kůži lacino. Domácí ale hrají v poslední době v ohromné formě a daří se především střelci Adamu Dutkevičovi. Ten musel v minulém kole v Lípě střídat, ale dal se během týdne dohromady a utkání s Lužkovicemi nakonec i sám rozhodl. Hosté podali na Hané sympatický výkon, ale na body to tentokrát nestačilo. Navíc hráli od 13. minuty bez vyloučeného Čaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

V utkání s nebezpečnými Lužkovicemi chtěli domácí fotbalisté navázat na dobré výkony z venku, ale jak ukázal průběh zápasu, jejich vítězství se rodilo velmi těžce, o to je jejich výhra nad Lužkovicemi cennější. Hosté se představili jako houževnatý celek, praktikující jednoduchou, ale účinnou kopanou. Ve 13. minutě důrazný Motal vyhrál souboj s hostující obranou, šel sám na bránu, ale na hranici vápna ho fauloval stoper Čala a musel pod sprchy. Následný trestný kop si postavil Dutkevič a střelou k levé tyči vstřelil první branku a poslal Admiru do vedení 1:0. Jenže vyloučení paradoxně nakoplo hosty, kteří i v deseti zle zatápěli domácí obraně. Ve 22. minutě také zaslouženě vyrovnali, když domácí fotbalisté špatně odhlavičkovali míč ve vápně a hostující Holý prostřelil domácího brankáře Hložka a srovnal na 1:1. I po této brance byli hosté aktivnější, Hanákům se nedařila rozehrávka, hráli hodně komplikovaně a branku hostů prakticky neohrozili. Poločas skončil remízou 1:1, ale že hosté hráli téměř půl hodiny o deseti, nebylo na hřišti vůbec znát.

Domácí Adam Dutkevič rozhodl celé utkání

Do druhé půle trenéři Admiry změnili rozestavení hráčů a Ti konečně začali hrát to, co po nich chtěli. V 52. minutě našel Zavadil na levé straně nabíhajícího Dutkeviče, ten z dvaceti metrů vystřelil a ač mu střela moc nesedla, skončila u levé tyče v síti brankáře Valy a rázem to bylo 2:1. Ale hosté se stále nevzdávali, chtěli vyrovnat a tak se pořád hrál otevřený fotbal a několikrát bylo před brankou domácího Hložka rušno. V 69. minutě znovu Zavadil pěknou uličkou vysunul zprava do sóla Svrčka, toho ale vychytal branař hostí. V další šanci Hulína nedokázal po přihrávce Vaculíka prostřelit gólmana hostí domácí Nedbal z hranice šestnástky. Hosté mohli vyrovnat deset minut před koncem, kdy střelu z vápna Hložek jen vyrazil a další střela uvnitř vápna skončila vedle domácí brány. Utkání tak hulínští fotbalisté dotáhli do vítězného konce, které se ale rodilo velmi ztěžka. Na výhru nad oslabeným soupeřem se hodně nadřeli a velkou zásluhu na tříbodovém zisku má agilní střelec Dutkevič. Hosté v Hulíně určitě nezklamali a jejich je příslíbem před víkendovým duelem se slavičínskou rezervou, chybět jim však bude vykartovaný stoper Čala.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Dnešní tři body jsou velmi cenné, byly hodně těžce vydřené proti kvalitnímu soupeři, o to jsou pro nás potěšující, jelikož se nám tak herně nedařilo jako v předchozích zápasech.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Domácí se ujali vedení ve 13. minutě z trestného kopu. Za stažení útočníka byl vyloučen stoper Čala. Hosté i v deseti srdnatě bojovali a ve 22. minutě Holý vyrovnal. Domácí střelec Dutkevič ve druhé půli proti oslabenému celku hostů zařídil druhým gólem těsné vítězství Admiry.



Sestavy


FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - J. Miklík [-] , M. Jurášek [-] , J. Barták [-] - A. Dutkevič [-] , Z. Prokop [-] , J. Šenkyřík [-] - D. Svrček [-] , I. Csomor [-] , P. Motal [-] - M. Zavadil [-]

FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - M. Šuba [-] , A. Procházka [-] - J. Škrabal [-] , Z. Polepil [-] , J. Kučera [-] , I. Světlík [-] - T. Holý [-] , V. Křepelka [-] - J. Ronza [-] , M. Čala [-]

ŽK: 16. M. Zavadil , 40. A. Dutkevič . ČK: 13. M. Čala .
Hráči zápasu: A. Dutkevič , M. Zavadil - T. Holý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ševčík Igor - KADEŘÁBEK Tomáš (N), MRŇKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku