3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice s přehledem přehrály slavičínskou rezervu


Branky


0

V Tečovicích se představila v sobotním odpoledni rezerva FC TVD Slavičín a utkání nemělo vyloženého favorita. Domácí tým vstoupil do tohoto zápasu velmi dobře a po čtvrhodině vstřelil úvodní branku. Hosté se snažili o vyrovnání, ale v závěrečných minutách ještě dvakrát inkasovali a přišli také o vyloučeného Bronislava Fojtíka. Tečovice si nakonec ve vypjatém utkání připsaly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tečovice šly po čtvrhodině do vedení

Utkání vůbec nevypadalo tak jednoznačně, jak mluví výsledek. Hosté hráli s domácími v poli více než vyrovnanou partii, ale nedokázali se důrazněji prosadit v koncovce. Po začátku, kdy měli herně mírně navrch, ale vyzkoušeli domácího brankáře pouze centrovanými míči a dvěmi střelami z uctivé vzdálenosti, se kterými si poradil, poslal kolmou nahrávkou do uličky Frkal hbitého Vopatřila a ten otevřel skóre po zemi podél vyběhnuvšího Vypušťáka ke vzdálenější tyči. Nedlouho poté ještě zatáhl míč Závoda po levé straně, ale jeho centrovaný míč byl dlouhý. Hosté kopali dva trestné kpy ze strany, ale centrované míče sebral ze vzduchu Křížek. Po brejku zleva si naběhl na střílený centr Žáček, ale poslal míč do zámezí. Domácí kontrovali po Hašově uvolnění na Frkala po pravé straně, gólman hostí neodhadl výběh, zastavil se  a měl co dělat, aby se stihl vrátit. Frkalův centr ale Vopatřil z ideální pozice na hranici malého pokutového území poslal těsně mimo a skóre se neměnilo. Hosté pak neuspěli ze dvou standartek a když se před závěrem poločasu nedařilo domácím ani po třech po sobě kopaných rozích Plachého, zůstal poločasový stav 1:0.

 

V závěru přidali domácí další dvě branky

Ve druhé půli zahájili domácí dvěmi úniky Vopatřila, po prvním z nich neuspěl z dorážky Frydrych a druhou poslal sám Vopatřil mimo branku hostí. Slavičínští pak po nahrávce Šindlera poslali do akce Žáčka, který upadl mezi stopery domácích v pokutovém území, ale píšťalka Bršlici zůstala potichu. Na druhé straně pak domácí neuspěli, když Dorazín poslal odražený míč pouze do koše brankáře z trestného kopu po faulu na Frkala neuspěl Vopatřil po slabé střele v pádu. Hosté měli nebezpečný rohový kop, který Křížek musel boxovat ven a po brejku střílel Šindler z hranice pokutového území vedle domácí branky.  Těsně vedle skončila i nebezpečná puklice Fojtíka z 25-ti metrů. Neuspěl ani Kalík, který v těžké pozici z otočky po centru Neumanna poslal míč vedle Křížkovy branky. Hosté v těchto chvílích domácí přehrávali, Plachý musel odvracet Bothův centr těsně před Švachem a Neumannova tečovaná střela skončila mimo branku. Domácí měli šanci po Balcárkově nákopu, ale hlavička Chovance skončila v náručí Vypušťáka a pak se nakonec skóre měnilo, když Sedláček uvolnil kolmicí Dorazína a jeho nahrávku poslal do sítě hostí Vopatřil a domácí v 77. minutě vedli 2:0. V nervózním závěru po faulu zezadu na unikajícího Frkala uviděl Švach pouze žlutou kartu, celá záležitost skončila strkanicí, po které musel opustit hřiště kapitán hostů Fojtík za strčení do protihráče v přerušené hře. Domácí pak dokázali v přesilovce zvýšit stav zápasu na 3:0, když Vopatřilův střílený centr neudržel Vypušťák a míč, který neměl pod kontrolou dorazil do sítě Plachý. Pro domácí jsou body z tohoto těžkého utkání vzpruhou do dalších zápasů a doufáme, že jim vítězství ze soboty trochu zvýší i sebevědomí. Hosté si za předvedený výkon určitě tak vysokou prohru nezasloužili, trochu si pokazili závěr karetním vystoupením.

     

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Domácí,vědomi si důležitosti utkání, vsadili na bojovnost a rychlé protiútoky, hosté byli o trochu fotbalovější a lépe kombinovali. Tečovice využili v patnácté minutě svou první šanci Vopatřilem a tentýž hráč o deset minut později další tutovku promarnil a tak se odcházelo do kabin za těsného vedení domácích. Ve druhé půli domácí přidali ještě na důrazu a odhodlanosti získat tři body. Hosté byli sice lepší v kombinaci ve středu pole,ale pouze po vápno a k jajich smůle selhali v koncovce. V 77. minutě přidal druhou branku aktivní Vopatřil a bylo prakticky rozhodnuto,zvláště když se v 81. minutě nechal zbytečně vyloučit kapitán hostů Fojtík za udeření protihráče v přerušené hře. Šest minut před koncem dal důležitým třem bodům pojistku Tomáš Plachý a důležité tři body zůstaly v Tečovicích.

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa - trenér: V Tečovicích jsme chtěli bodovat, a proto jsme hned z počátku utkání byli aktivní, ale první akce domácích skončila brankou v naší síti a to nás rozhodilo. Ve druhé půli jsme sice hráli opět aktivně, ale trápí nás střelecká impotence a marně hledáme střelce. Navíc nás stále ubíjí individuální chyby, a tak jsme opět bez bodu. Z celkového našeho vystoupení jsem tentokrát zklamaný.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - J. Vopatřil [-] , D. Dorazín [-] , D. Chovanec [-] , M. Frkal [-] , T. Plachý [-] , T. Frydrych [-] , R. Závoda [-] , O. Haša [-] (46. D. Kysučan [-] ) , P. Sedláček [-] (84. E. Piňos [-] ) , L. Balcárek [-]

FC TVD Slavičín B
S. Vypušťák [-] - M. Šindler [-] , T. Kalík [-] (84. L. Šebák [-] ) , M. Both [-] , D. Sochora [-] , J. Neuman [-] , L. Žáček [-] , M. Švach [-] , A. Bartoš [-] , R. Bureš [-] (86. F. Ondruš [-] ) , B. Fojtík [-]

ŽK: 23. O. Haša , 52. T. Frydrych , 77. J. Vopatřil , 81. M. Frkal - 8. M. Šindler , 64. R. Bureš , 80. D. Sochora , 81. M. Švach . ČK: 81. B. Fojtík .
Hráči zápasu: M. Křížek , J. Vopatřil , T. Plachý - M. Švach .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - ČECH Radim, KOZUBÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku