1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slavičína pokračuje ve spanilé jízdě a vyhrála v Kostelci u Holešova


Branky


0

Slavičínská rezerva zavítala v neděli do Kostelce u Holešova. Domácí Moravan v minulém kole dokázal vyhrát na horké půdě v Hulíně a body z venku chtěl potvrdit i na domácím pažitu. V cestě mu však stála slavičínská rezerva, která sice přijela bez většiny fluktuantů, ale v sestavě poprvé představila novou posilu FC TVD - šestnáctiletého Dana Zvoníčka. Ten přišel v týdnu do Slavičína z nedalekého Brumova, kde v divizi nedostával tolik šancí a nadějný fotbalista se trenéru Váňovi hned odměnil gólem. Valaši vedli už ve 20. minutě o dvě branky a po hodině hry přidal třetí uklidňující trefu v dobré formě hrající stoper Radek Bureš. Domácí se zmohli na odpověď až deset minut před koncem, kdy se trefil Hradil. Hosté si odvážejí do Slavičína tři body a mají jich letos už na svém kontě patnáct.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvaceti minutách vedli hosté o dvě branky

Slavičínská rezerva tentokrát zavítala do Kostelce u Holešova, kterému se v posledním zápase podařilo dovézt tři body z Hulína a v tabulce „pravdy“ měl +2 body. Do zápasu lépe vstoupili slavičínští fotbalisté  a hned od prvních minut dobrou kombinační hrou nenechali soupeře tvořit a naopak sami si vytvářeli zajímavé příležitosti. V 11. minutě po úniku Zvoníčka, který byl brankářem sražen v pokutovém území následoval pokutový kop, ale ten Bureš napálil pouze do brankové konstrukce. Ve 14. minutě po chybě domácí obrany trestal přesnou střelou agilní Kalík a hosté šli do vedení 0 : 1. Domácí byli zaskočeni, ale  snaha Valachů nepolevovala a tak po krásné kombinaci Neumana a Švacha nekompromisně zakončoval Zvoníček ve 20. minutě a stav byl již 0 : 2. Po té se domácí přeci jen vzpamatovali a v rozmezí pěti minut třikrát nebezpečně ohrozili slavičínskou bránu, ale jak obrana, tak i Marcaník v brance byli pozorní. Opět hosté 2x zahrozili, ale střely Kalíka i Salajky domácí gólman kryl. V samotném závěru poločasu domácí zahrávali trestný kop, ale Marcaník ho s přehledem chytil. Do kabin odcházeli spokojenější Slavičané, kteří vedli o dvě branky.

Hostující Bureš poslal hosty do tříbrankového vedení

Ve druhé půli domácí změnili taktiku, prostřídali a nakopávanými míči  se dostávali do ofenzívy. Hostující obrana byla pozorná, ale v 66. minutě po střetu ve vápně byla proti hostím nařízena penalta, kterou domácí rovněž neproměnili, a tak přišel trest, když Bureš po odraženém míči tvrdou střelou z voleje zvýšil na 0 : 3. Domácí v zoufalém náporu šťastně snížili Hradilem na 1 : 3, ale to bylo vše a tak si Slavičané vezou cenné tři body. Výhra hostí je nakonec zasloužená, ti zaskočili domácí tým především v úvodu zápasu, kdy vstřelili dvě branky, navíc neproměnili pokutový kop. Kdoví ale, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby domácí celek proměnil za stavu 0:2 pokutový kop a byl navíc v herní převaze, to se však nestalo a hosté zasadili domácím třetí trefou direkt. Mladý slavičínský tým, podporovaný zkušenými matadory Michalem Švachem a Milanem Bothem, v Kostelci překvapil a v tabulce se posunul až na dělenou 2. až 4. příčku, což před sezonou nikdo asi nečekal. V příštím kole hostí FC TVD ve šlágru kola rezervu otrokovické Viktorie. Kostelecký Moravan se může pokusit o reparát na půdě nováčka z Lípy.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Po vyhraném utkání na venkovním hřišti se nám jako již po několikáté následující domácí zápas nepovedl jak herně, tak i výsledkově. Hosté ze Slavičína byli od začátku zápasu aktivnější a zaslouženě šli do dvougólového vedení. Nám se nedařila kombinace po zemi a zbytečnými ztrátami jsme hostům usnadňovali brejkové situace. Ve druhém poločase jsme hosty zavřeli na jejich půlce, ale náš tlak byl bezzubý. Nakonec se nám podařilo vsítit branku, to jsme ovšem již jen korigovali na 1:3.

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa - trenér: Bez opor z áčka jsme odjížděli se 4mi dorostenci zkusit urvat nějaký bodík. „Mladé pušky“ dirigované zkušeným Michalem Švachem a Miki Bothem však předvedli výborný výkon a pohledný fotbal, a proto jsme naprosto zaslouženě získali 3 body. Všem patří obrovské poděkování.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - D. Marek [-] , M. Hradil [-] , M. Ragoš [-] (30. L. Batoušek [-] ) , R. Zmeškal [-] , M. Machálek [-] , M. Třasoň [-] , T. Marek [-] (67. V. Sklenář [-] ) , R. Přikryl [-] , L. Odložilík [-] (61. D. Valoušek [-] ) , J. Šimík [-]

FC TVD Slavičín B
M. Marcaník [-] - M. Švach [-] , R. Bureš [-] , B. Fojtík [-] , M. Salajka [-] , M. Švach [-] , T. Kalík [-] (74. F. Ondruš [-] ) , M. Both [-] , D. Sochora [-] , J. Neuman [-] (61. L. Žáček [-] ) , D. Zvoníček [-]

ŽK: 13. M. Nevřala .
Hráči zápasu: M. Hradil - D. Zvoníček , R. Bureš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POLAŠTÍK Josef - ROSICKÝ Jakub, HLOBIL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku