P. Motal 43.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V hanáckém derby překvapivě vyhráli fotbalisté Kostelce u Holešova


Branky


0

Pravé hanácké derby viděla stovka diváků na hřišti v Hulíně, kam zavítal kostelecký Moravan. Domácí tým je na svém hřišti silným protivníkem, ale tentokrát to nepotvrdil. Hosté z Kostelce u Holešova se chtěli svým fanouškům ravanšovat za výpadek v derby v Němčicích, kde inkasovali sedm branek. Druhé derby ale zvládli hráči Moravanu na jedničku a na horké půdě v Hulíně vydolovali tři body. První půle ještě skončila smírně, o výsledku zápasu rozhodl skvělý nástup hostí do druhého poločasu, kdy dokázali vstřelit dvě branky a v závěru si už cennou výhru pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Utkání začalo za velkého vedra zvolna, hrálo se opatrně z obou stran. Nikdo nechtěl udělat chybu v obranné činnosti a tak se hrálo převážně jen mezi šestnáctkami. První velkou šanci měl ale v 10. minutě domácí Dutkevič, šel sám zleva na branaře hostí, ten ale jeho střelu chytil. Pak se dlouho na hřišti nic nedělo, hrálo se z obou stran nepřesně, bojovalo se většinou ve středu hřiště. Hosté dokazovali, že jsou na cizích hřištích nepříjemným protivníkem a neradno je podceňovat. Ve 30. minutě navíc chybovali domácí hráči v rozehrávce, míč dostal na pravé straně volný hráč hostí Odložilík a šel sám na domácího brankáře Hložka, kterého prostřelil a rázem hosté vedli 0:1. Domácí na tuto situaci odpověděli břevnem Motala ve 35. minutě, dále ve 38. minutě šel znovu sám na brankáře hostí Nevřalu Dutkevič, ale střela šla vedle. Až ve 43. minutě bylo vyrovnáno, odražený míč se dostal k Motalovi, který podél brankáře srovnal skóre na 1:1. Poločas skončil tak skončil zaslouženou remízou a rozuzlení tohoto zápasu tak mělo přijít až ve druhém dějství.

Hosté utkání rozhodli ve v začátku druhého poločasu

Druhou půli chtěli domácí hráči začít aktivněji než tu první, ale opak byl pravdou. Již ve 48. minutě kopali hosté roh a volný Šimík hlavou posílá hosty do vedení na 1:2. Vzápětí mohlo být srovnáno, ale domácí Tabara zblízka trefil jen hostujícího brankáře. Hosté byli přesnější v 54. minutě, kdy střelou z vápna pod břevno zvýšili Dušanem Markem na konečných 1:3. Tato branka  domácí tým úplněpoložila, i přes střídání nebyli schopni nic vymyslet, kazili přihrávky a tak hosté si své vedení již pohlídali a odvezli si z Hulína všechny tři body. "Utkání jsme vyhráli zaslouženě. Poločas skončil remízou, i když obě mužstva měla několik šancí, které ovšem nevyužila. Nám vyšel vstup do druhého poločasu, dvěma brankami jsme navýšili naše skóre a nakonec si vítězství pohlídali", hodnotí duel kostelecký Tomáš Marek. Výhra tak putuje do Kostelce u Holešova, který se ukázal v Hulíně jako kvalitní protivník a soupeři s ním musí i nadále počítat. V příštím kole přivítá Moravan v těžkém zápasu zlepšující se rezervu FC TVD Slavičín, fotbalisty hulínské Admiry čeká neméně těžký zápas na půdě rezervy otrokovické Viktorie.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Hosté nám dali lekci z produktivity, třikrát vystřelili a dali 3 branky, naopak my jsme podali letošní nejhorší výkon a v neděli se musíme hodně zlepšit na hřišti Viktorie Otrokovice, která doma drtí své soupeře celkem suverénně.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Jsou to pro nás 3 důležité body, ale výhru jsme si zasloužili. Rozhodl náš nástup do druhého poločasu a závěr utkání jsme si už pohlídali.



Sestavy


FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - J. Barták [-] , A. Tabara [-] , M. Zavadil [-] , J. Miklík [-] (46. P. Nedbal [-] ) - A. Dutkevič [-] (90. M. Jurášek [-] ) , M. Vaculík [-] (59. D. Svrček [-] ) , Z. Prokop [-] - I. Csomor [-] , P. Motal [-] - P. Janda [-] (70. J. Šenkyřík [-] )

SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - D. Marek [-] (70. V. Sklenář [-] ) , M. Hradil [-] , M. Ragoš [-] (46. J. Hradil [-] ) , R. Zmeškal [-] , M. Třasoň [-] , T. Marek [-] , R. Přikryl [-] , L. Odložilík [-] , L. Batoušek [-] (63. D. Valoušek [-] ) , J. Šimík [-]

ŽK: 32. A. Tabara , 82. D. Svrček , 90. P. Motal - 83. V. Sklenář .
Hráči zápasu: P. Motal - M. Nevřala , L. Odložilík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - STODŮLKA Renek, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku