2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice si v nervozním utkání poradily s Tlumačovem


Branky


0

V Lužkovicích se představil Tlumačov a souboje těchto soupeřu bývají většinou hodně vypjaté. Nejinak tomu bylo i v neděli, kdy rozhodčí Mičkal tasil celkem devět žlutých karet. Hosté z Tlumačova šli do vedení po dvaceti pěti minutách hry do vedení Zálešákem, domácí celek ještě do poločasu utkání otočil, po trefách Nováka a Zámorského. Ve druhém dějství už diváci branku neviděli, zato ale viděli karetní mariáš, když ve druhém poločasu tasil sudí žlutou kartu hned osmkrát. Lužkovice mají po delší době znovu výhru, kterou potřebovaly jako sůl, hosté odjíždějí do Tlumačova s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, domácí duel otočili

Utkání začalo oboustranně opatrně se snahou neinkasovat gól. Hrálo se více ve středu hřiště, střely z dálky s jistotou likvidovali oba brankáři. Domácí mohli jít do vedení již v 7. minutě, když dorostenec Dominik prošel obranou, ale jeho střela z úhlu jen těsně minula bránu hostů. Hosté z Tlumačova šli do vedení ve 25 minutě Zálešákem, který se prokličkoval středem obrany a prudkou ranou nedal Jenčekovi šanci. Chvíli nato aktivní mladíček Dominik centroval do prostoru malého vápna, jenže nabíhající Ronza dal přímo do náruče brankáři Škrabalovi. Ve 38. minutě opět zářil agilní Dominik, který utekl obraně, jeho prudký centr po zemi šel přes celou bránu a nabíhající Gruber z kroku před bránou zavěsil pod břevno a vyrovnal na  1:1. Vzápětí domácí brankář Jenček zlikvidoval velkou tutovku hostů a svůj celek hodně podržel. V samém závěru poločasu byl ve skrumáži před velkým vápnem faulován domácí hráč, míč si postavil Jiří Škrabal a prudkou střelou vedle zdi trefil přesně k tyči  a zvýšil na 2:1 pro domácí. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí fotbalisté, kteří dokázali otočit nepříznivý průběh prvního poločasu.

 

Ve druhém poločasu padaly jen žluté karty

Ve druhé půli mohli domácí zvýšit náskok, ale trestňák Škrabala ze třiceti metrů orazítkoval tyč Škrabalovy brány. Zápas se i v úmorném vedru hrál nahoru dolů s několika šancemi hostujícího mužstva, které však bravurně likvidoval brankář Jenček. Závěr utkání patřil hostům, ale domácí si vydřené vítězství uhájili. "Do zápasu jsme vstoupili dobře. Domácí jsme zatlačili ke svojí brance a z toho pramenil náš první gól. Bohužel poté jsme trochu polevili a domácí vyrovnali. Domácí se dostali do vedení z vymyšlené standartky. Ve druhém poločase jsme se opět dostali do hry, ale bohužel nás brzdil sudí", hodnotí duel tlumačovský brankář Miroslav Škrabal. Druhý poločas se tak změnil v karetní mariáš sudího Mičkala, který tasil nevídaných osm žlutých karet. Hosté v hektickém závěru se mocně snažili o vyrovnání, ale brankář domácích Jenček předvedl několik skvělých zákroků. Hosté mohou zpytovat svědomí za chyby v obranné činnosti, které dovolily domácím otočit zápas. Lužkovice tak získaly v nervozním duelu důležité tři body a v příštím kole se představí v derby v Lukově. Tlumačov se může pokusit o rozšíření svého bodového konta v domácím víkendovém utkání s Přílukami.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Zápas se i v úmorném vedru hrál nahoru dolů s několika šancemi hostujícího mužstva, které však bravurně likvidoval domácí brankář Jenček. Závěr utkání patřil hostům, ale domácí si vydřené vítězství uhájili. Nejlepšími hráči byli u domácích Jenček a Dominik, u hostů Škrabal a Dvořák.

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Utkání jsme si prohráli i díky vlastním chybám, ale do hry nás také příliš nepouštěl hlavní arbitr, který brzdil naše akce...



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - J. Gruber [-] , M. Čala [-] , T. Mičola [-] , M. Šuba [-] - J. Škrabal [-] , P. Novák [-] , J. Kučera [-] (85. Z. Kovařík [-] ) , O. Zámorský [-] - Š. Dominik [-] , T. Ronza [-] -

SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - O. Sedlář [-] , R. Dvořák [-] , P. Mouka [-] , M. Juhaňák [-] (81. D. Franco [-] ) - T. Duroň [-] , J. Jonášek [-] , R. Zálešák [-] , R. Šimoník [-] - P. Daněk [-] (72. P. Barwig [-] ) , M. Otevřel [-] (72. M. Houser [-] )

ŽK: 64. J. Gruber , 65. J. Kučera , 67. T. Mičola - 8. P. Daněk , 42. R. Zálešák , 59. P. Mouka , 66. M. Juhaňák , 88. R. Šimoník , 90. P. Barwig .
Hráči zápasu: A. Jenček , Š. Dominik - M. Škrabal , R. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIČKAL Karel - ZUBEK Radim, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku