Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 10:15

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slavičína se třemi Švachy v sestavě porazila Němčice


Branky


0

Do Slavičína zavítal v nedělním dopoledni nováček z Němčic, který zatím podává v soutěži nevyrovnané výkony. Domácí tým je na vítězné vlně a body z minulého kola z Lukova chtěl potvrdit i v duelu s Němčicemi. V sestavě domácího celku se objevili hned tři Švachové, otec a syn Michal a k nim se přidal zkušený Tomáš Švach. Sestavu Slavičané  ještě vystužili Danem Horáčkem. V první půli padla jediná branka, z kopačky Adama Bartoše. Ve druhém poločasu domácí navýšili svůj náskok, hosté snížili až za stavu 0:3. V závěru si Slavičané výhru trochu zkomplikovali, ale i tak nakonec dokráčeli k zaslouženému tříbodovému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli viděli diváci jedinou branku

Rezerva FC TVD vyhrála v minulém kole v Lukově a body z venku chtěla potvrdit v domácím prostředí. A tak Slavičín „B“ tentokrát hostil nováčka s Němčic, který se zatím výsledkově hledá a odvádí tzv. nováčkovskou daň. Hanáci promrhali v prvním kole body v Lukově a a na venkovních hřištích se stále nemohou prosadit. Doma je to už o něčem jiném, na svém malém hřiští umí Němčice zahrát a přesvědčit se o tom mohl například v derby Kostelec u Holešova, který zde inkasoval sedm branek. Slavičín byl před utkáním papírově lepším týmem, ale v první půli se to na hřišti moc neprojevovalo. Domácí hráli až příliš „profesorsky“, s vědomím posil z A-týmu, který hrál předchozí den v Břeclavi. Hosté nastoupili s jasnou taktikou, hrát zezadu s více než zajištěnou obranou a hrozit rychlými protiútoky, což se jim dařilo téměř celý poločas a domácí se nemohli dostat do tempa. Ve 41. min. však hostující brankář neudržel míč centrovaný do pokutového území a důrazný M. Švach starší ho donutil k chybě, kterou s přehledem potrestal aktivní Bartoš. Domácí tak v prvním dějství vytěžili z minima maximum, hostům se naštěští z žádných brejků nepodařilo dotáhnout do konce. Do kabin se tak šlo vcelku nezaslouženě, za stavu 1-0 pro domácí.

Slavičané postupně navyšovali svůj náskok, hosté v závěru zkorigovali

V poločase došlo k několika změnám v pojetí hry domácích a ke změně hráčské, když nevýrazného Pekárka nahradil Šála, který nastoupil s chutí a elánem a rozhýbal celý útok Slavičína. Domácí ožili, začali kombinovat a po několika nebezpečných situacích se v 60. min. prosadil hlavou právě aktivní Šála po krásném centru M. Švacha ml. Branku ale málem odnesl zraněním, naštěstí tuto situaci ustál. A bylo to rázem 2 – 0. O pět minut později se rovněž hlavou prosadil Bartoš a o výsledku bylo rozhodnuto, domácí záložník se trefil po hezkém centru ze strany hřiště a to už bylo pro hosty hrozivých 3 – 0. Hosté poslali na hřiště urostlého Pospíšilíka, který hru hodně oživil a začal vpředu vyhrávat osobní souboje. Domácí se hnali do útoku a zapomněli bránit a tak umožnili nejlepšímu hráči hostí Darebníčkovi snížit v 67. min. na 3 -1, ale i přes snahu se toho hostím více nepodařilo a body tak zůstávají doma. Utkání mohlo ještě přinést drama, kdyby útočník hostí přihrál v jasné šanci svým spoluhráčům, ale to se nestalo. V závěru utkání mohli Slavičané navýšit skóre zápasu, ale jejich šance zůstaly nevyužity a tak tři body bere zaslouženě rezerva FC TVD.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: V tomto zápase jsme chtěli potvrdit body z venku a to se nám podařilo. Před utkáním jsem hráče upozorňoval na kvalitu hostí přes malý bodový zisk, především na dva nebezpečné kanonýry Darebníčka a Pospíšilíka, kteří nad očekávání naplnili moje obavy a byli stálým nebezpečím. Hosté jsou ve spodních patrech tabulky neprávem a dle mého soudu se budou posouvat směrem nahoru. Za druhý poločas naše kluky chválím a děkuji za odvedený výkon.




Sestavy


FC TVD Slavičín B
M. Marcaník [-] - J. Pekárek [-] (46. L. Šála [-] ) , T. Švach [-] (73. J. Neuman [-] ) , D. Horáček [-] , M. Both [-] , D. Sochora [-] , M. Švach [-] , A. Bartoš [-] (85. T. Kalík [-] ) , R. Bureš [-] , M. Švach [-] , B. Fojtík [-]

TJ Sokol Němčice
V. Švec [-] - D. Holý [-] , R. Jakvíd [-] , S. Kadlec [-] , J. Čechák [-] (64. R. Pospíšilík [-] ) , R. Darebníček [-] , V. Kříž [-] , T. Němec [-] , L. Lejsek [-] , A. Vymětal [-] , L. Darebník [-]

ŽK: 9. T. Švach , 44. B. Fojtík - 33. L. Darebník , 87. S. Kadlec .
Hráči zápasu: D. Sochora , A. Bartoš - R. Darebníček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vlk Ondřej - NĚMEC Jiří, KATRŇÁK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku