Lídr tabulky z Nevšové si doma poradil z Lužkovicemi


Branky


0

V Nevšové se v sobotu odpoledne představily Lužkovice, které zde nechtěly dát svoji kůži lacino. Vše odstartovala už 5. minuta, kdy poslal hosty do vedení střelecky aktivní Škrabal. Za domácí srovnal po patnácti minutách hry kanonýr Vašek Tomšů. Favorizovaná Nevšová šla nakonec až do tříbrankového vedení, hosté dvanáct minut před koncem výsledek jen kosmeticky upravili. Nevšová si upevnila první příčku, hosté musí zabojovat o body v dalším kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení už v 5. minutě Škrabal

Před utkáním byla uctěna památka zesnulého bývalého předsedy oddílu a věrného fanouška fotbalu v Nevšové pana Luďka Sudka, minutou ticha. Poté začal zápas spíše ve vlažném tempu, kdy se hosté ujali vedení již v 5. minutě po trestném kopu, který nejdříve gólman vyrazil, ale na dorážku Škrabala už nestačil. Nevšová nesložila zbraně a převzala iniciativu hry, vytvořila si trvalý tlak i řadu šancí, z nichž první oměnil Vašek Tomšů po chytré přihrávce Michala Kollmana. I nadále domácí měli více ze hry, jen se jim nedařilo skórovat. Smůlu v koncovce prolomil slovenský hráč ve službách Nevšové Peter Stratený, který upravil na poločasových 2-1. Výhra favorizovaných domácích v první půli byla zasloužená, neboť hosty decimuje zranění a v sestavě Lužkovic se tak v Nevšové představila i řada dorostenců, kterří se nejevili vůbec špatně. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí, kteří otočili nepříznivý vývoj utkání.

Nevšová dokázala utkání rozhodnout, hosté v závěru snížili na dvoubrankový rozdíl

Druhá půle začala opět vlažněji a hrálo se víceméně na polovině hřiště. Zde se vyplatilo střídání a mladičký Fuksa přidal po své individální akci svoji první trefu v dresu Nevšové a zvýšil na 3-1. Následoval tlak domácích a bylo otázkou času, kdy padne další branka. To se povedlo v zápěti, kdy po stříleném centru Kollmana zvýšil hlavou vedení Nevšové Tomšů na 4-1 v 70 minutě zápasu. Nešová po brance povolila a soupěř vycítil šanci skóre upravit. Deset minut před konce se mu to povedlo z pokutového kopu a utkání tak skončilo zaslouženou výhrou domácích 4-2. "Zápas byl spíše poklidný, hráli jsme bez dvou hráčů základní sestavy a někteří se ještě neoklepali ze zranění z předchozího utkání, tak se hrálo opatrně. I tak jsme utkání zvládli dobře a musíme se připravit na těžký zápas v Příluku", hodnotí duel nevšovská funkcionářka Ivana Urbanová.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Naše výhra byla zasloužená, i když nám chyběli někteří hráči, tak jsme duel nakonec ovládli a bereme tři body.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: V Nevšové jsem nebyl, ale výsledek je ještě přijatelný. K 5 marodům se navíc v sobotu přidal stoper Miroslav Čala, který se ženil.Poděkování patří mužstvu Lidečka, které souhlasilo s přeložením dorosteneckého zápasu Krajské soutěže na 10,00 hodin, aby mohla část dorostenců posílit již tak zdecimované " A " mužstvo . Snad se blýská na lepší časy!



Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILGAS Jan - HORVÁTH Antonín, DUNDA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku