0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V hanáckém derby před 200 diváky vyhrála na penalty hulínská Admira


Branky


0

Hanácké derby přilákalo v nedělním odpoledni velmi slušnou návštěvu, za kterou by se nestyděl ani leckterý divizní celek. Nováček z Němčic u Holešova v posledním duelu v domácím prostředí rozstřílel v dalším derby nedaleký Kostelec u Holešova a diváci byli svědky střeleckého koncertu Pospíšilíka. Tentokrát však do Němčic přijel jiný celek, pro které bylo vítězství domácího týmu dost velkým varováním a hulínská Admira se zaměřila i na důslednou defenzívu. Diváci se nakonec v Němčicích branky nedočkali a o bonusovém bodu navíc se muselo rozhodnout v penaltové loterii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Derby zápas v Němčicích začal na obou stranách opatrně, mužstva nechtěla udělat chybu hlavně v obranné činnosti. Malé a tvrdé hřiště zápasu také příliš nepomohlo, kombinace po zemi byla těžká, takže chvílemi se hrála spíše nakopávaná s množstvím osobních soubojů. První náznak šance přišel v 17. minutě, za obranu se z pravé strany dostal hulínský Motal, ale křižná střela skončila vedle vzdálenější tyče. Největší šance domácích přišla až ve 25. minutě, z pravé strany poslal domácí hráč prudký centr do vápna, ale volný hráč z hranice penalty střílí vedle. To bylo na šance v první půli vše. Poločas tak skončil 0:0, diváci se tentokrát brankových hodů nedočkali, ale doufali, že se vše změní ve druhém dějství. Admira ale ukázala, že je zkušeným týmem a dokáže si s nováčkovským elánem Němčic u Holešova náležitě poradit. Domácí tým měl ze svého soupeře patřičný respekt, to nějakého velkého útočení se jeho hráči příliš nehrnuli a tak to byla v prvním poločasu spíše taktická bitva.

Ani ve druhém poločasu se střelci neprosadili

Druhou půli začali domácí podstatně lépe, kdy už ztratili ostych ze svého soka. Hned v úvodu kopali domácí sérií rohů, po jednom z nich v 57. minutě trefili hráči Němčic břevno Hložkovi brány. Fotbalisté hulínské Admiry poté zvýšili svoji aktivitu a v rozmezí od 70. do 85. minuty měli hned tři šance, nejprve v 73. minutě z trestného kopu těsně minul branku domácích Dutkevič, v 75. minutě vytáhl domácí brankář střelu Vaculíka stěží na roh a 83. minutě utekl zleva Dutkevič, překonal brankáře domácích, ale obránce stihl míč vykopnout z brankové čáry. Do konce zápasu se již šance nezrodili a zápas končí hubeným výsledkem 0:0. Na řadu tak přišly penalty. Ty hulínské postupně proměnily Štoll, Barták, Csomor, Dutkevič a Kubo, jednu penaltu domácích Hložek chytil a tak jeden bod navíc si připsali fotbalisté Admiry. Konečná remíza je tak nakonec spravedlivá, domácí bojovali, ale zkušený tým hostí je do velkých příležitostí nepouštěl a nakonec mohli hráči Admiry brát i všechny tři body po akci Dutkeviče, nebýt skvělého zákroku hostujících zadáků. Němčice se v dalším kole představí ve Slavičíně, Admira hostí v derby Kostelec u Holešova.

Na penalty vyhráli hosté 5:4

Ty hulínské postupně proměnily Štoll, Barták, Csomor, Dutkevič a Kubo, jednu penaltu domácích Hložek chytil a tak jeden bod navíc si připsali fotbalisté Admiry.



Ohlasy k zápasu



FK Admira Hulín
web Admiry: Derby zápas začal na obou stranách opatrně, mužstva nechtěla udělat chybu hlavně v obranné činnosti. Malé a tvrdé hřiště zápasu také příliš nepomohlo, kombinace po zemi byla těžká, takže chvílemi se hrála spíše nakopávaná s množstvím osobních soubojů. Diváci nakonec branku neviděli a v penaltové loterii vyhrál Hulín 5:4.



Sestavy


TJ Sokol Němčice
V. Švec [-] - D. Holý [-] , S. Kadlec [-] , J. Čechák [-] , R. Darebníček [-] , R. Pospíšilík [-] , P. Cejpek [-] , V. Kříž [-] , T. Němec [-] , L. Lejsek [-] , A. Vymětal [-] (78. Z. Niedermertl [-] )

FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - P. Nedbal [-] , J. Barták [-] , M. Jurášek [-] - J. Šenkyřík [-] , M. Vaculík [-] , Z. Prokop [-] , A. Dutkevič [-] - I. Csomor [-] , D. Svrček [-] (89. J. Kubo [-] ) , P. Motal [-] (71. S. Štoll [-] )

ŽK: 73. L. Lejsek , 74. S. Kadlec - 31. M. Jurášek , 66. Z. Prokop .
Hráči zápasu: V. Švec - A. Dutkevič , M. Hložek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: NOHAVICA Radek - KUBÍČEK Michal, CALETKA Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku