Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slavičína veze cennou výhru z Lukova


Branky


0

Do Lukova zavítala v sobotním odpoledni slavičínská rezerva, kterou vystužili hráči základního kádru A týmu Martin Goňa, Dan Horáček a Vojta Kalus a na hřišti to bylo znát. Slavičany poslal do vedení už v 1. minutě Radek Bureš, což domácí zaskočilo, neboť po patnácti minutách obdrželi druhou trefu. Lukovjané do půle ještě dokázali snížit, ale hosté ve druhém dějství přidali další dvě branky a z Lukova vezou cennou výhru o tři branky. V tabulce se posunuli do vyšších pater, Lukov se zatím krčí na předposledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení již v 1. minutě zápasu

Slavičínská rezerva tentokrát zavítala do Lukova, kterému se v posledním období nedaří a navíc má značné problémy s hráčským kádrem. Z těchto důvodů byli hosté mírnými favority a to chtěli také na lukovském hřišti potvrdit. Avšak problémy se sestavou tentokrát měli i Slavičané, jelikož ke zraněným hráčům (Ocelík, Žáček) se přidali další zranění , a to Švach Michal st. a Tomáš Kalík a pracovní a jiné překážky měli Šála, Sochora a Neuman. Naši sestavu tedy museli i hosté značně obměnit a doplnit hráči áčka a dorostu, což však má své limity. Do zápasu tentokrát vstoupili hosté velmi šťastně, jelikož hned v první minutě po faulu na Kaluse zahrával trestný kop Goňa a na jeho přesný centr si naběhl Pekárek, který pohotově a přesně zakončoval, ale vynikající domácí brankář střelu vytěsnil na tyč, od které se však míč odrazil k nabíhajícímu Burešovi, a ten měl již snadnou práci a skóroval. Domácí byli zaskočeni a hosté mohli v klidu hrát svoji hru. V 16. minutě  navíc zvýšili skóre na 0 – 2, když po přesně zahraném rohovém kopu Bartošem zakončoval výborně hrající Goňa. Domácí byli na kolenou a hostí bylo najednou plné hřiště. Ve 20. minutě však došlo k vynucenému střídání, když zraněného Kaluse nahradil Ondruš a muselo dojít ke změně rozestavení. To si ale po chvilce sedlo a nadále  byli Slavičané nebezpeční. Velké šance měli M. Švach, který sám postupoval na domácího brankáře, ale zaváhal, Pekárek ve vyložené příležitosti střelu uspěchal a po centru Bartoše překonal domácího brankáře hlavou Ondruš, ale pěknou střelu zastavilo břevno. Pak se zase ukázalo „pravidlo – nedáš – dostaneš“ a domácí po zaváhání hostující obrany z jediné střely na hostujícího  brankáře snížili na 1 – 2. Chvíli hostím trvalo, než  se vzpamatovali, ale závěr poločasu opět patřil Slavičínu, především akce agilního Adama Bartoše byla „gólová“, ale pěknou střelu domácí brankář opět vytěsnil.

Slavičané ve druhém dějství přidali další dvě branky

Do půle se tak odcházelo za jednobrankového vedené FC TVD, které bylo v prvním poločasu aktivnějším mužstvem a dokázalo vstřelit i dvě branky. Do druhé půle Slavičané opět vstoupili  bravurně a hned ve 48. minutě po krásné kombinaci Goni a Bartoše přesně zakončoval 15-ti letý slavičínský talent Martin Salajka. Hru vzali poté fotbalisté FC TVD pevně do svých rukou a domácí do ničeho nepouštěli. V 51. minutě došlo k plánované změně, kdy šel Dan Horáček za Michala Švacha a v 69. minutě zcela vyčerpaného a skvěle hrajícího Martina Goňu nahradil další dorostenec Michal Blažek. Trochu pak hosté polevili a domácí se nakopávanými míči dostávali do nebezpečných situací a po jedné z nich byl v 73. minutě nařízen pokutový kop domácích, který však skončil na břevně Marcaníkovi brány. To završilo zmar domácích a když otevřeli hru, tak hostující protiútoky byli značně nebezpečné a po jednom z nich přesnou přihrávku Pekárka zužitkoval Horáček a uzavřel v 90. minutě skore na 1 – 4. Výhra hostí je zasloužená, domácí se trápí a výsledkem toho byla i neproměněná penalta v tomto duelu.



Ohlasy k zápasu


SK Lukov
Michal Teplý, funkcionář: Lukov přivítal na svém hřišti celek Slavičína B, který by mohl být kvalitativně na stejné úrovni, jako domácí. Lukov však začal velmi špatně, kdy z první standartní situace hosté vstřelili hned ve druhé minutě vedoucí branku, kdy nebezpečnou hlavičku brankář Jokl ještě vyrazil na tyč, ale nikým nehlídaný hráč Slavičína uklidil míč do prázdné branky. Za pár minut přidali hosté druhou branku, kdy přetažený roh opět osamocený hráč hostů v poklidu volejem nedal domácímu brankáři žádnou šanci. Lukov se začal pomalu snažit a hra se vyrovnala. Kontaktní branku vstřelil domácí M. Holomek, kdy se ve středu hřiště uvolnil a levou nohou z 25-ti metrů napálil míč pod břevno. Po změně stran chtěl Lukov alespoň vyrovnat, ale přišla rychlá akce hostů, kdy z levé strany hráč Slavičína naservíroval křižnou přihrávkou míč před prázdnou branku domácích a bylo to 1:3. Hra byla vyrovnaná a Lukov mohl snížit z penalty, kterou rozhodčí nařídil po faulu na domácího Šarmana. Mikeska však z penalty trefil jen břevno a domácí se už nezmohli na závěrečný nápor. V posledních minutách ještě Slavičín přidal po rychlém brejku čtvrtou branku.

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Do Lukova jsme jeli s odhodláním bodovat a to se nám podařilo. Kluci předvedli velmi kvalitní výkon, ale ten byl umožněn slabou hrou domácích. Velmi mne mrzí nezaviněné zranění Vojty Kaluse, doufám že nebude vážné. Za předvedenou hru všem moc děkuji, především bych chtěl ocenit výkon mladých dorostenců, kteří odehráli dopoledne zápas krajského přeboru dorostu a odpoledne odmakali kvalitní výkon za rezervu mužů.



Sestavy


SK Lukov
Z. Jokl [-] - P. Minařík [-] , M. Holomek [-] , S. Výskala [-] , L. Vítovský [-] , D. Žáček [-] , V. Staněk [-] , J. Šarman [-] , R. Šimčík [-] , R. Mikeska [-] , J. Drábek [-]

FC TVD Slavičín B
M. Marcaník [-] - M. Salajka [-] , J. Pekárek [-] , M. Both [-] , M. Goňa [-] (69. M. Blažek [-] ) , V. Kalus [-] (21. F. Ondruš [-] ) , M. Švach [-] (52. D. Horáček [-] ) , A. Bartoš [-] , R. Bureš [-] , O. Floreš [-] , B. Fojtík [-]

ŽK: 59. M. Holomek , 88. V. Staněk - 82. A. Bartoš .
Hráči zápasu: Z. Jokl - A. Bartoš , M. Goňa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - SKALICKÝ Libor, CHROMÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku